preboha ,že toto ďakujem -mám dôležitejšie veci na práci ako pozeranie tureckej telenovely ....ale inak ..veľmi ma štve ,že reklamy sú úplne ale úplne všade kam sa pohnem !!!na titulke každých novín je ona "vylepená" ,v telke nebeží v upútavkách nič len tá telenovela ....a všetci len o tom básnia ...!! i hate it !
Skoro ma kleplo ked som zistil ze to ma 180 casti a ze teraz bezi neaka 40. A mali ste ma vidiet ako som nadaval ked som koli Seherezade nemohol vidiet cely zapas Arenal - Barcelona.
Momentalne ma neuveritelne irituju statusy a peticie a neviem co na Facebooku ako sa ludia na to stazuju. V zivote som nevidel seherezadu, je mi to ukradnute, ale do boha na Facebook sa mi to nemusi jebat.
clovek si raz za cas chce pozriet reklamy a oni to prerusia nejakou Seherezadou ....nepozeram to, par casti som videla, ale nezapla som to ja, len som bola v izbe ked to islo... obycajna telenovela... o tom istom...
@infinite Je to jednoduché! Najskôr som bol rozhorčený, že to púšťajú každý pracovný deň, ale teraz som vcelku rád, pretože to skôr skončí. Okrem toho mám viac času na čítanie, pretože zašlá sláva TV Markíza zašla až tak ďaleko, že si museli kúpiť seriál House M.D., ktorý Slovenská televízia vysiela už roky. Dobre im tak, pretože zrušili NCIS a dali tam Banášovú. Nech si to vyžerú a skrachujú.
môj otec je do toho taký zažratý že zdrhol zo záhradnej párty na oslavu kamošovej tridsať päťky a vraví:"sorry chalani musím si ísť ľahnúť je mi zle" a zdrhol domov kukať tú šeherezádu. No a ja to pozerám lebo pozerám to čo v telke ide. A vzhľadom na to že tam chodia iba debiliny ako je tá 1000 a 1 noc tak sa prispôsobím a tie debiliny pozerám. A nakoniec na tom nájdem aj niečo normálne a pekné.
Včera som trucovala a naschvál som to pustila a tvárila sa že to pozeráám, aby si naši nemohli pustiť film .. Striedavo som sa smiala, plakala a do toho ma aj naťahovalo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
cmuk!
Daj si ban
Tak mi trošku pripomeň že o čom...
Akosi som zmeškal všetky časti
ale zrovna som začal pozerať Ulici, čo je taká nejaka česká telenovela.
inak je to blbost jedine moja stara mater to pozera
Utrpenie proste
nie, ďakujem, neprosím
A kto nechce, ved nech to nepozera a nestara sa, co pozeraju druhi, ved na svete je milion dalsich moznosti na utracanie casu ako sledovat TV.
Kazdy na to nadava, pritom to ma najvyssiu sledovanost za dlhy cas.