raz som robil casnika cca 17 hodin a mali sme zakazane si sadnut ..na konci som si necitil nohy tak som siel domov bosy .. samozrejme drbli japonci si museli vsetko fotit..
Milujem isť naboso, ale sa aj hanbím. Skušal som aj po snehu, prvé 3 minúty je to hrúza, ale potom ustúpi pálenie mrazu a kľudne môžte aj chodidlami naberať sneh a je to pohodka. Síce už nie som teenager, ale v lete skúsim zahodiť ostych a vybrať sa na prechádzku naboso. Je užasné prejsť sa po blate, po snehu, po prachu po piesku či po snehu. Blato sa zabára medzi prsty, je to akoby vám niekto masíroval prsty s riadne nakrémovanými rukami. Nie nadarmo sa všade píše že chodidla sú kompletne pokryté nervovými ukončeniami. Je to fetišizmus? Ak hej, tak nech, nikomu tým neubližujem, neprekážam, neobťažujem, tak nech to nerieši. Môže saa tiež vyzuť a skúsiť. Možno sa mu to tiež zapáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Bolo skvele.
ale po dedine hej