raz som stopovala ani nie 4 minúty a hneď mi zastavili 2 autá ale nechodievam stopom,vtedy to bola len náhoda lebo som stratila peniaze a nemala som sa ako dostať ku kamarátovi
ja nie a ani nepôjdem, ale môj bratranec to využiva ako lacny spôsob prepravy ked ide dakam na dovolenku..napr teraz šiel stopom do Grecka, minule do Holandska...ale on to tušim tak kombinuje že zo slovenska sa dostane do madarska, z madarska neviem kam, odtial zas stopom niekam....a proste, zatial mu to funguje .
Raz z letiska v Bergame do Milána niekedy o deviatej večer, už si nepamätám, koľko to trvalo, ale nebolo to nejak veľa (a chlapík si dal námahu nájsť náš hostel a vysadiť nás až pred ním ) Potom do Varšavy a späť, šli sme traja a bola Veľká noc, takže to šlo hrozne, na niektorých miestach sme sa na to vykašľali a vzali si radšej vlak. A naposledy do Prahy, šli sme dvaja a došli sme tam rýchlejšie, ako vlak, v Bratislave sme čakali asi 15 minút a v Brne asi 10.
áno, v chorvátsku keď nás šofér vysadil na pumpe vedľa diaľnici a nemali sme navýber lebo žiadny bus tam nestál a iba 20 minút sme stopovali, a také 2 chorvátky nám zastavili
Neraz Dokonca sa mi podarilo stopnúť homoša, ktorý mi dával návrhy ale vcelku milý, keď som povedal nie, zosmutnel, povedal škoda ale aj tak ma zaviezol kam som potreboval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
všelikde.
väčšinou krátko, tak do minút sa vždy niečo stoplo.
auto mne a kamoške zastalo do cca 5 min ( naposledy také brutálne O.o)