podla mna sa sliepka zrodial z nejakeho zmutovaneho vajca..preto skor vajce...ale je to vlastne ejdno...môžeme sa hádať aj do nekonečna a nik nebude presne vedieť čo vzniklo skor
keby tak tak vajce ... a stoho sa liahne sliepka kohut. ale na to aby bolo vajce je potrebne kohut a sliepka. takze co tedy bolo ako prve? skumavka deticky skumavka.
dinosaurus, čo lietal a znášal vajcia. Raz zniesol jedno také vajce do svojho hniezda, ale ono sa odkotúľalo preč. Malému zárodku bolo trochu zima, tak sa mu vyvinulo perie. Keďže sa nevedelo dlho dostať zo škrupiny von, vyvinul sa mu aj zobák. A tak vznikla prvá sliepka. Táto sliepka sa vyliahla z vajca a neskôr sama zniesla jedno slepačie vajce...
@16 taq toto nema chybu!!!!!!!! sto bodov za toto! ze Chuck Norris! ano ano wsetci fieme ze nas stary dobry chuck norris je nepremozitelny...a co sa tyka sliepok wajicok a inych... mna to wzdy trapilo...a aj ma bude, lebo som prilis zwedawa...a prste ma to sere ze to nefem Oi! ...ale asik wajicko
tato otazka vobec nie je chytak...logicky bolo skor vajce, kedze vajce znasali napriklad dinosauri este predtym ako existovala sliepka...tu neni o com...
@37 - netvrdim, ze sa vyliahla práve s dinosaurieho vajca...bol to dlhý proces evolúcie, az napokon vznikla sliepka, ale tá sa vyliahla z vajca...pravdepodobne nejakými mutáciami jej predchodcu alebo ako, to je jedno...podstatné je, ze vajce existovalo skor ako sliepka, to je odpoved na otázku a niet o tom pochýb...
A takto evolúcia nič? No vychádzam z toho, že najprv musela nejaká samica neznámeho druhu znosiť vajce a vo vajci vplyvom radiačneho žiarenia, nepriaznivých podmienok nastala zmena chromozómov a narodil sa mierne odlišný jedinec (svojím spôsobom retardovaný bo nevedel riadne lietať ) a to bola prvá praprasliepka Takže na začiatku bol súhrn nepriaznivých podmienok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
*snad som to dobre napisala
vecna diskusia. vajce preco? neviem len tak. toto je od nemoty.