mne sa táto trilógia veľmi páči... je to jeden z českých podarených projektov, čo sa filmov týka... ďalšia úspešná trilógia je kameňák a ten ja môžem stále
ja tiez zboznujem slnce seno hlavne tie hlasky ja sem to vedela uz sa perou pohube si dajou...nezastavujeme mame zpozdeni...mam ich aj ako mp3 z netu...ale ja sa dokazem najviac kukat na vrchni prchni to je umna lepsie nez slnce seno...
Jednoznačne to patrí k mojím srdcovkám nasmejem sa na tom, nech tie filmy vidím už 8683993. raz Kraaliky, furt žerem králiky ... Místo mozku s piva kostku je to výborný film ... a rada spomínam na jednu benefíciu kde zamotný Zdenek Troška spomínal na začiatky ... keď mu mama vyčítala : Tak zas si všechno o nás vykecat nemusel ... a ako realna mama plakala keď pani Helenka mlátila svojho filmového synáčika hlava nehlava A veľmi pekne spomínal na farára Otíka, starú Kelišku a Cecilku ten film žije ... a je výborný ... Jednou večer v parku , našel jsem tam marku, ležela tam mnoho dní,lebo byla východní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Az sa cudujem ze to este mozem pozerat a smiat sa na tom aj ked uz to poznam na spamat
to môžeš pozerať v kuse
tá má veľa fanúšikov
Hej,hej..ta babka nema chybu.
Alebo ten fararko ked ho triqsla ta elektrika
a este ked facka tie deti
to musí riadne štííípať
ale tomuto a Kameňákovu nedokažem odolat
No tak samozrejme ze riadne stipu
mam odskusane
auaaaaajs :p
ja taky
ľahnem si do obývačky, zapnem slunce seno a pozerám
dúfam, že nie si chorý :p
dnes sa už propaguju tak sa mi zda len same telenovely :p
Každý z nich som videla už asi tak 478-krát a tá eufória a elán ma už opustili...
Už to nie je ono...
takze mna to uz nebavi.ide mi to na nervy. mam to aj na DVD ale nei nasi musia pozerat slnko seno a par facek. Koniec tymi filmamy.
"Držte mne!! Tak kde ste?!"
no že žijeme v hovnech
tie hlašky niektoré nemaju chyby