mam tie najkrajsie na svete a som na ne hrda! su pekne, zenske, hnedej farby, polarizovane a po zlave ma vysli okolo 80eur...su drahe, ale chranim si ich ako zlato...vzdy pekne v obale...a tento rok ich budem mat uz 3. leto. jeden z najvydarenejsich nakupov v mojom zivote.
nemám nemožem bo nosím normálne, ktoré síce nenosím, ale dajme tomu že nosím no ale mám aj jedny také čo sa pri svetle sfarbujú, čiže ich mám jak slnečné
@hoperpohroma sa preber a choď sa pozrieť napríklad na pohodu alebo grape...každý druhý a druhá tam má tie okuliare. rovnako ako tam má polovica chalanov obtiahnuté rifle a polovica báb červené vlasy.
@hoperpohroma práveže hipsteri sa na festivaloch ako pohoda a grape akurát spoja. takže to čo vyzerá normálne nezvyčajné je na týchto miestach neskutočne trápne.
pretože hipsteri sú smiešni hlavne tým že chcú byť odlišní ale nakope je vidno že sú všetci úplne rovnakí.
@ahajj a ako si myslis ze su odlisni ked tie okuliare ma kazda druha teen baba O________o keby som chcela byt hipster rozhodne nenosim wayfarerky, prave preto ze ich maju vsetci
a napadlo ta niekedy ze ich ludia maju preto lebo sa im pacia? kazdy musi byt hipster ze, aj ked nevies co to je
@mcvpn no prave vobec som sa za hipsterku nepovazovala, kedze vratane wayfareriek chodim oblecena dost tuctovo, ale tuto dotycny sa ma asi snazi presvedcit o tom, ze som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale tie si kupim az z ameriky
1.-také piloťácke ( cca 13 €)
2.-také hrubšie nejaké talianske (cca 100 éčok )
a nerada to nosím, potom si pripadám ako slepá, lebo mi všetko strašne skresľujú
podla mna na tom neni nic hipsterske, ked sa ti to paci preco by si to nemohol nosit
a ma to dost ludi, ja som bola v tom ze hipsteri su naschval out aby boli in
teda vsetci okolo teba maju jeansy, ale ty ako muz chodis v leginach
ale jasné asi je to len náhoda.
pretože hipsteri sú smiešni hlavne tým že chcú byť odlišní ale nakope je vidno že sú všetci úplne rovnakí.
a napadlo ta niekedy ze ich ludia maju preto lebo sa im pacia? kazdy musi byt hipster ze, aj ked nevies co to je
...a nemám rád ľudí s okuliarmi, lebo im neverím A just!
..dajaké šmejdi od číňana za 7 eur? ale neviem, našla som ich na zemi, no nezober si!
ale z New Yorkera a potom
» www.wayfarer.sk/index.php?skupi...
a tieto asi 2-je
Inak tento e-shop Sportmoda veľmi pochvaľujem » www.sportmoda.sk/?utm_medium=inc...