ja by som si vybral tu temu najde sa tu niekto taky milucky a sikovnucky to sa mi celom rata v tom ti pomozem. na kolko stran to potrebujes? mozno daco poradim
moe, to mas este dobre temy, si mozes vymysliet hocijaku blbost... ja mam zajtra odovzdat na jeden a pol A4 vyklad. sloh. postup - porovnanie tvorby Hemingwaya a Remarqua... a vazne netusim, co tam mam pisat...
tak ja by som okamzite vylucila druhu otazku, uz ked vidim slovicko PRECO, je mi na zvracanie, taketo otazky co takto zacinaju, juuuuuuj, na nervy!
ludske vztahy su dobre, aj prva tema, da sa dost pisat, a to mas mat do daslieho tyzdna, ci uz do tohto? ak do dalsieho ta by som mohla daco vymyssliet
inac je to fakt nepsravodlive, su ludia, co proste nemozu pisat, anie preto ze nechcu, aj ked sa snazia, je to krute, sucitim s takymi, je to ako by mna nutili maturovat z matiky, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ludske vztahy su dobre, aj prva tema, da sa dost pisat, a to mas mat do daslieho tyzdna, ci uz do tohto? ak do dalsieho ta by som mohla daco vymyssliet
inac je to fakt nepsravodlive, su ludia, co proste nemozu pisat, anie preto ze nechcu, aj ked sa snazia, je to krute, sucitim s takymi, je to ako by mna nutili maturovat z matiky, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa