jednoducho hrali na kkt zasluzene prehrali (a to nehovorim preto lebo fandim viac trnave ako slovanu) no a to co zas ukazal slovanisticky fanklub no je mi s toho zle ... futbal na Slovensku uz davno stratil uroven ale teraz uz straca uplne vsetko pozrime sa na cechov ich liga je 100krat lepsia - pekne stadiony - slusne divacke navstevy - dobre vykony v europskych poharoch atď. ... preco to nieje tak aj u nas ? to tu fakt seckych bavi len hokej ci ako ? ked na slovan na hokej su vypredane zapasy tak preco nemozu byt aj na futbale ? a na vsetkych stadionoch ? alebo aspon s polovice zaplnene keby byvali a nie aby bola priemerna navsteva 1000 ludi sak to aj v San Marine pride viac ! minule som pozeral ze na slovane bolo na pohari nejakych 480 ludi a na jednom dedinskom derby na zahori bolo 600 ! je toto normalne ? neni a dost !!!
@flysser lol a okedy sa tu bavime o time DK? ved ja netvrdim, ze su dobri tak isto ako mi je u riti slovan vs trnava mi je u riti cela slovenska futbalova liga takze je zbytocne do toho tahat moj malomestsky tim
@flysser kamarade som rad ze somnou suhlasis ale toto som chcel ze ona asi nevie ani ze nejaky futbal existuje ta baba co jej pises o dolnokubinskom mansafte
@torpedo08 ale najviac ma zaujala tá časť kde si písal o KHL - mne to už dlhší čas príde divné, na slovensku je hokej velmi precenovany, fanatici sa z neho idu zblaznit, ale futbal ako keby mal kazdy v 3,14ci nechapem to
najviac sa mi páči, že k tomu reagujú ľudia, ktorí na futbale nikdy neboli a veria len tomu, čo povedia média ajajáááj a ak tu niekto napíše, že slováci vyhrali na MS 2010 so šťastím, asi nevidel ten zápas
@flysser ani ja to nechapem ... ludia su jebnuty staci im ze sme boli raz v zivote majstri sveta a uz seckym jebe ze hokej je naj ! a pritom v hokeji ani nahodou neni taka konkurencia ako vo futbale ani ziadna kvalifikacia ani nic
Ale tak či tak, bohužiaľ slovenská liga už nikoho nezaujíma, ale pri tomto "systéme" financovania a všetkého ostatného sa ani neni čomu diviť. Pritom toď 10 km dobehne človek do Rakúska, pekne zbehne na dedinu na 4tú ligu, má tam nádherné ihriská so všetkým, chalanov čo bojujú a všetko funguje tak, ako má. A nemyslím si, že by Rakúsko bolo na vyššej úrovni vo futbale. A vlastne už aj to Česko je dobrý príklad.
@torpedo08 takto ti poviem slovensky futbal je uplna bieda ved mne to pripada ako ten dedinsky ziadne pekne akcie nic amaterizmus na plnej ciare zato hokej v slovane je dost profesionalny a rovna sa svetovej spicke slovan dokaze hrat vyrovanen zapasy so svetovou spickou zatial co slovan futbal dokaze hrat vyrovnanu particku maximalne s trnavou
najlepsie je ked to riesia nerdi ktori na futbale ani nikdy neboli, ale hlavne ze by gilotinovali a ine picoviny pyrotechnika je vsade v Europe bezna vec,nikomu sa neublizilo a odpalila sa najma preto lebo sa prehravalo a kolovali tie zaujimave teorie ze je to kupene tak sa primadonam dal aspon cas aby si oddychli a porozmyslali ci nieje lepsie radsej zacat hrat.. a co sa tyka navstev,no kto bude davat prehnane peniaze za taky soc futbal na soc stadionoch ktore sa pod vami rucaju..asi preto chodi na KHL 10 tisic ludi lebo maju aspon trosku kulturnejsi zazitok,postavte konecne novy futbalovy stadion a budu aj tam desattisicove navstevy..
@yoy mas pravdu ale keby ludia mali zaujem o futbal tak by to aj inak vyzeralo ! uz len ta atmosfera ked je stadion vypredany prinuti hracov k lepsim vykonom ako ked hraju pred prazdnymi tribunami ... a proste verim tomu ze je viac ludi co maju radi futbal ako hokej lebo hokej nieje az tak rozsireny po slovensku tak nechapem preco na ten futbal nepridu ja chodim na kazdy zapas v nasej dedinskej poslednej lige no a keby som byval v meste ktore hra 1. ligu tak by som chodil tiez na kazdy zapas ale vacsina ludi bohuzial asi rozmysla nejak inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A že trnavských , slovanistických fanúšikov by som rad radom gilotínoval , myslím tých extrémnejších ...
P.S Bílí andelé sú na smiech
Snad je jasne ze SR nie je vo futbale lepsie ako Taliansko
Ale i tak, robiť taký poprask kvôli tomu
inak súhlasím s @19
Ale tak či tak, bohužiaľ slovenská liga už nikoho nezaujíma, ale pri tomto "systéme" financovania a všetkého ostatného sa ani neni čomu diviť. Pritom toď 10 km dobehne človek do Rakúska, pekne zbehne na dedinu na 4tú ligu, má tam nádherné ihriská so všetkým, chalanov čo bojujú a všetko funguje tak, ako má. A nemyslím si, že by Rakúsko bolo na vyššej úrovni vo futbale. A vlastne už aj to Česko je dobrý príklad.
inak kolujú také zaujímavé teorie že niekto si kúpil výhru Trnavy aby zarobil pekne.
» goo.gl/xJEPJ...