trenčania newedia prehrávať a nemusím byť ani fanušička slovanu aby som videla aký su trenčania trapny..no keby som pochadzala z trenčinu taq by som sa hanbila..
Ale uznajme, ze Trencin bol dobry super ked nasich chalanov nejako dlho netrapil
a co sa tyka toho nadavania..ja som sice skalna fanusicka Slovana ale nadavat ma mozete pocut len isty cas v navale emocii.a to tiez tak jedine na Kutneho ci Fatyku...
Na Pardaveho rozhodne nie lebo jemu sa hovori pan HOKEJISTA...
pardavy a pan hokejista? D hehe ja som nemohol ked tam bol lažo vedla neho a čo tam daval - ty zmrd,zmrd,ty zmrd,ved ty nevieš korčulovat ty zmrd,ty hraš bez puku.. DDD hehee lažo to hrač.. D
trenčania maju komplexy tak jak vačšina inych na belasu Bratislavu.. darmo..ked si všetko kupujeme a podplacame tak to musime predsa vyhravat ne? D
no tak podla mna je.tak ako aj Uram, Lažo, Pavlas a mnoho inych...(a to nie len zo Slovana).aj co sa tyka vyjadrovania napr.na Bratislavcanov, nikdy nepovedal nic sedlacke...je vidno, ze ma uz svoje odzite a vie co sa patri a co nie
a na Laža nemám čo dodať on je proste jednička a lubila sa mi Pardaveho odpoved "ty si zmrd, ty srac!" ja som tiez nemohla z nich normalne
Wepmar by si musel zavitat do inej diskusie aby si pochopil...skus diskusiu v Sporte Sk Slovan a takm sa dozvies o co ide ale podplaca sa vsade a hlavne Bratislavcania si kupuju vsetky zapasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a co sa tyka toho nadavania..ja som sice skalna fanusicka Slovana ale nadavat ma mozete pocut len isty cas v navale emocii.a to tiez tak jedine na Kutneho ci Fatyku...
Na Pardaveho rozhodne nie lebo jemu sa hovori pan HOKEJISTA...
trenčania maju komplexy tak jak vačšina inych na belasu Bratislavu.. darmo..ked si všetko kupujeme a podplacame tak to musime predsa vyhravat ne? D
a na Laža nemám čo dodať on je proste jednička a lubila sa mi Pardaveho odpoved "ty si zmrd, ty srac!" ja som tiez nemohla z nich normalne