Samozrejme že je biedna a často do plaču, ale aj tak, čo by ste uviedli ako klenot slovenskej filmovej tvorby? Teším sa aj na cynizmus a iróniu keď niekto uvedie Sídliskový sen alebo nového Jánošíka.
Neviem ci mame taky klenot no ale tak musim povedat ze ja velmi malo filmov som videl celkovo nie len nasich urcite najmenej zo vsetkych birdzakov no a Eva Nova sa mi paci celkom z novsich asi to bude aj tym ze tam ide o ten chlast no ale nevadi
Neviem si pomoct, ale predprevratova kinematografia bola sice lowcostova a castokratideologicky podfabena, avsak neporovnatelne lepsia ako slovenska po prevrate.
Az na zopar vynimiek strasne scenare, dialogy tak stupidne, ze to jeden nevymysli a je to v mnohych pripadoch koprodukcia, cize nie je ani jasne, kto to posral.
Vydarene: Zelary, Nedodrzany slub, Slnko v sieti, Unos, Masaryk.
Mam absurdne rada Pokoj v dusi, lebo som na tych miestach, kde sa tocil, na mnohych tesne pred natacanim bola, a na film som bola s otcom v kine a nejak si ho cely asociujem s otcom
A fuckkkk ta scena 'Ale tuto, tu som uplne prazdny'
uplne moc
@Mcvpn vybral celkom fajnove veci... z novsich Záhrada, Eva nova urcite...
a studentske veci su tiez fajne niektore, len bohuzial sa o nich nevie a lebo bohuzial sa tu takto filmy zatracuju... a ludia nechodia do kina, na kickstarter projekty uz kazdy serie a sikovny ludia potom robia v reklamkach a na serioznu robotu sa potom vyseru... no kazdopadne slovenska amalia v studentskom podani je celkom fajna tiez » vimeo.com/112543213...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.csfd.cz/film/394332-pir...
Az na zopar vynimiek strasne scenare, dialogy tak stupidne, ze to jeden nevymysli a je to v mnohych pripadoch koprodukcia, cize nie je ani jasne, kto to posral.
Vydarene: Zelary, Nedodrzany slub, Slnko v sieti, Unos, Masaryk.
Zemianska česť
Nevera po slovensky
Pehavý Max a strašidlá
Dáždnik svätého Petra
A fuckkkk ta scena 'Ale tuto, tu som uplne prazdny'
uplne moc
aj Unos a Kandidat sa mi z novych pacili
zo starsich Tisicrocna vcela je uzasna
a studentske veci su tiez fajne niektore, len bohuzial sa o nich nevie a lebo bohuzial sa tu takto filmy zatracuju... a ludia nechodia do kina, na kickstarter projekty uz kazdy serie a sikovny ludia potom robia v reklamkach a na serioznu robotu sa potom vyseru... no kazdopadne slovenska amalia v studentskom podani je celkom fajna tiez » vimeo.com/112543213...