moje pocity? nebudem opisovať všetko...frajerina riadna od tých sopliakov ,kebyže som otec niekoho z nich tak ho zbijem ako žito....a ostatok sa tam nato pozerá ako však čo nič sa nedeje radšej by som dostal cez p**u ale aspoň by som sa zastal ...aspoň vidieť že väčšina ľudí sú ****** egoisti
pocity? nemam rad slovakov - ked mi ukradli a nasledne podpalili auto tak som dospel k zaveru ze mladi ludia na slovensku nie su mentalne v poriadku...btw. stalo sa to 3 roky dozadu v Kosiciach
Faith in humanity decreased. Ľudia (väčšinou) sú hovädá a hlavne v poslednom čase už nevedia čo so sebou. Dokonca mám info, že danú situáciu aj dvaja mladí chalani natáčali. Polícia bola privolaná až po určitom čase, nie ihneď, dokonca ani vodič autobusu, ani cestujúci s tým nič nerobili. Natáčať ako niekoho mlátia bez toho mlátia mi príde už choré.
Celkovo toto je úplne mimo môjho chápania a neviem sa s tým zmieriť. Chudák pán. Verím, že spravodlivosť sa ukáže a mladí budú odsúdení.
šak prijebaná mládež drza čo si myslia ,že svet sa točí okolo nich ....treba im prijebat párkrát s teleskopom za kolená a budu hned krotkí jak baránok....ale ked vyjdu z toho bez trestu tak jasné,že pri najblizsej priležitosti sa zachovajú rovnako soplaví buzeranti
A tí cestujúci len hovoria zavolajte niekto policiu, NIEKTO, nie aby sám zobral mobil, ktorý mal každý pri sebe, ale len o tom hovoria aby to niekto urobil kde je logika
Toto ani zďaleka nie je jediný prípad. Kamaráta tiež tak riadne v trolejbuse zmlátili a to len preto, že sa im nepáčil jeho pohľad. Druhého vyhodili z autobusu, ukradli mu mobil a tiež ho riadne zmlátili.
Čo sa týka reakcie osadenstva autobusu. Tam sa veľa nedá robiť v prvom rade zavolať políciu. Veľmi stiesnený priestor. Snažili sa mu pomôcť ale proti presile...no chcel by som vás vidieť.
Len si na to spomeňte keď nabudúce bude niekto nadávať na cigánov. Takýto debili páchajú násilnosti omnoho častejšie. Odsudzovať treba ľudí na základe činov a nie príslušnosti k etniku.
to sa deje vzdy, ked je velka skupina ludi svedkom niecoho... proste vina, ze nepomohli sa rozlozi na kazdeho... vsetci a zaroven nikto nie je vinny...
asi pred rokom som sedel s kamosom v slusnej restauracii... vedla pri stole sedela partia deti(cca 15-16rokov)... prisla k nim druha partia, vytiahli jedneho von a zacali ho mlatit.. nikto to neriesil, tak som s kamosom vysiel von, zo dva razi zakrical a odbehli... ten zbity chalan, ktoreho bili sa ani nepodakoval alebo co
ale zakony su idiotske, keby doslo k bitke, tak sme s kamosom este na vine, ze sme udreli decko.. keby niekto z pasazierov zakrocil a nahodou v tom buse nieco rozbil alebo co, tak este on bude mat problemy (to samozrejme nikoho neospravedlnuje, ze nepomohol)...
toto nema absolutne nic so slovenskou mentalitou. teraz ked si pozries video na nete, si urcite hovoris ako by si sa do nich pustil. ale priamo v tej situacii kalkulujes ci sa to oplati a ci nepomoze niekto iny.
precitaj si nieco o psychologickom pozadi takehoto spravania, vola sa to "bystander effect"
Nj od klávesnice je každý hrdina... taka trojica nevyspytatelnych sociek kľudne môže zmlátiť aj vás alebo vam pichnut kudlu medzi rebra. Najmä ak su v presile a vobec v stiesnenom prostredi trolejbusu sa dosť blbo bráni... ale kto nezazil poulicnu bitku nevie...
@carpathian Východ je velice podivný, to máš pravdu, tí debili nám undergroundovým kazia povesť
Skopala by som ich, hovadá sprosté, si myslia, že každého zaujíma ich jebnuté pokrikovanie a keď sa niekto ozve, že ich má u piči, tak ho zmlátia?
Kokoti. Chuji. PRIJEBANCI.
kks, všetci ste akí múdri veď to je bežný psychologický jav, keby ste boli v tom buse, nikto z vás by tiež ani riťou nepohol a za kompom jak hrdinovia
ja tiež môžem teraz tu povedať, že by som ich išla zbiť a použila by som 9 z tých 10 kovových zbraní, čo so sebou denne nosím, omg
A títo "frajerikova" potom ako prví posielajú oslobodenia od brannej povinnosti a sťažujú sa rodičom, že učiteľ si na nich zasadol. Snáď aspoň v tomto prípade uspeje spravodlivosť.
@hetfield no siltovkari to su, ale linkoval tam niekto ich profily a maju tam same punk a hardcore kapely olajkovane, jeden ma v mene ze "drmartens" atd.
@carpathian videl som jeden z nich tam nejakeho negra hned na ploche,ja sa pochybujem medzi punk komunitou a toto je skor banda kokotov a dr martens nosi hocikto aj nackovia aj hipsteri aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Faith in humanity decreased. Ľudia (väčšinou) sú hovädá a hlavne v poslednom čase už nevedia čo so sebou. Dokonca mám info, že danú situáciu aj dvaja mladí chalani natáčali. Polícia bola privolaná až po určitom čase, nie ihneď, dokonca ani vodič autobusu, ani cestujúci s tým nič nerobili. Natáčať ako niekoho mlátia bez toho mlátia mi príde už choré.
Celkovo toto je úplne mimo môjho chápania a neviem sa s tým zmieriť. Chudák pán. Verím, že spravodlivosť sa ukáže a mladí budú odsúdení.
Čo sa týka reakcie osadenstva autobusu. Tam sa veľa nedá robiť v prvom rade zavolať políciu. Veľmi stiesnený priestor. Snažili sa mu pomôcť ale proti presile...no chcel by som vás vidieť.
Len si na to spomeňte keď nabudúce bude niekto nadávať na cigánov. Takýto debili páchajú násilnosti omnoho častejšie. Odsudzovať treba ľudí na základe činov a nie príslušnosti k etniku.
asi pred rokom som sedel s kamosom v slusnej restauracii... vedla pri stole sedela partia deti(cca 15-16rokov)... prisla k nim druha partia, vytiahli jedneho von a zacali ho mlatit.. nikto to neriesil, tak som s kamosom vysiel von, zo dva razi zakrical a odbehli... ten zbity chalan, ktoreho bili sa ani nepodakoval alebo co
ale zakony su idiotske, keby doslo k bitke, tak sme s kamosom este na vine, ze sme udreli decko.. keby niekto z pasazierov zakrocil a nahodou v tom buse nieco rozbil alebo co, tak este on bude mat problemy (to samozrejme nikoho neospravedlnuje, ze nepomohol)...
precitaj si nieco o psychologickom pozadi takehoto spravania, vola sa to "bystander effect"
» en.wikipedia.org/wiki/Bystander_...
» cs.wikipedia.org/wiki/Efekt_p... ihlížejícího
Skopala by som ich, hovadá sprosté, si myslia, že každého zaujíma ich jebnuté pokrikovanie a keď sa niekto ozve, že ich má u piči, tak ho zmlátia?
Kokoti. Chuji. PRIJEBANCI.
ja tiež môžem teraz tu povedať, že by som ich išla zbiť a použila by som 9 z tých 10 kovových zbraní, čo so sebou denne nosím, omg
Ironicky