Získa podľa vás Slovensko ešte nejakú medailu na olympiáde? Počul som o veľa favoritoch, ale nechápem, prečo stále končia na 4-5.mieste keď napríklad Maďarsko má už 5 zlatých a každú olympiádu je skvelé. A navyše 2 medaily na letnej olympiáde je dosť málo
pozri, akí sme malí, pozri, ako sa jebe na šport, pozri, v akých podmienkach musia trénovať, pozri, aké podmienky má konkurencia a pozri, koľko tých konkurentov je.
@sveter S Maďarskom porovnávam, lebo tu bývam, na severe. Takže ako je Maďarsko malé, ako sa tam jebe na šport a bilancia 5-3-3 a to olympiáda neskončila. Len som sa inak pýtal na názor, či získa Slovensko medaile podľa vás. Nie na kritiku. Jednoducho ma hnevá, že si nevedia načasovať formu.
Čo sa týka Maďarska, 3 zlaté a 1 striebornú získala Katinka Hosszú. Celkovo 7 z plávania a 4 zo šermu. Je to niečo ako u nás kanoistika, aj keď túto olympiádu to mohli byť s kúskom šťastia lepšie. Inak súhlas s @6
@samuelm20 opakovat? myslis finale? to im akoze ani nerozdali medaile? to sa mi popravde nezda.. aspon som toto necital.. idem asi googlit.. ale pochybujem..
taktiez ako sa vyssie spomina - madari ziskali medaile vlastne v 2 sportoch.. mozno maju este sancu v hadzanej, kde su dobri.. a inak neviem..
a keby nampriklad nasi kanoisti mozu ist tak ako plavci - v jednej kategorii viaceri.. nie je vylucene ze v C1 a C2 by sme brali po 2 medaily.. u zien by to tiez bolo zaujimave.. a hned by to bolo veselsie..
@sypomka@vlcica1989 saganovi to strasne prajem, ale ked som teraz cital jeden rozhovor.. ta sanca je tam velmi mala a obrovsky uspech bude ak skonci vobec v prvej desiatke.. kedze on na rozdiel od tych najlepsich bude musiet najprv predbehnut 40 najpomalsich a potom sa bit o umiestnenie a sice v amerike vyhraval s naskokom polhodiny.. ale kvalita tam bola taka aka bola..
Toth.. tomu by som prial zlato.. ale mno.. je to o vela faktoroch.. radsej sa necham prekvapit..
@all..
tusim to bol knazovicky, ktory krasne vystihol, preco sme tam kde sme - nie je konkurencia.. v kazdom sporte mame tak 1-2 ak vobec relativne kvalitnych sportovcov.. malokedy viac.. takze nie je konkurencia a ak nie je ta, tazko sa da zlepsovat a vyhravat.. takze budme radi za vsetko..
@5 Nie je to iba o peniazoch,krajiny ako Keňa či Etiópia nedávajú do športu veľké prachy a aj tak majú medaily,lebo majú potenciál na bežecké disciplíny. My toľko talentov,ktoré by patrili do svetovej špičky nemáme, možno ešte Matej Tóth, K4 a Richard Varga by o medaily mohli zabojovať,a ak by sa to podarili a Slovensko by malo 5 medailí,bol by to veľký úspech. To je realita nášho športu,a nielen finančná,ale aj talentová. Najúspešnejší sme vo vodnom slalome,teda športe,ktorý nepatrí medzi najlacnejšie,čiže nejaké tie neúspechy, ako napríklad Barteková v streľbe alebo Nagy a Listopadová v plávaní,by som peniazom určite nepripisoval.
@johnysheek Maďarsko síce v hádzanej zastúpenie, ale medaile ešte hádam niekde budú Ale myslím, že by sa to finále kajaku opakovať mohlo, lebo neboli fér podmienky... A ten Tóth aj Varga to je malá šanca, lebo je tam veľká konkurencia. A Sagan sa nepripravoval na horskú cyklistiku. Skôr súhlasím s K4, na ten som zabudol. V zime ich hádam bude viac, lyžovanie, biatlon, hokej...
Akože minulu olympiadu sme tiež nemali nič extra tak čo chceš 2 strelkyne a 2 slalomari. teda 1 striebro 3 bronzy. Teraz nám medaila vo vodnom slalome jedna tesne ušla ak si pozeral tak vieš, strelkyniam sa vôbec nedarilo ale to som ani nečakal že by niečo bolo... No a jedine tá K4 ale vôbec si nemyslím že sme nejaký favoriti na medaily. Teraz tam budú iné lode dobré. A na Sagana som zvedavý, dufam že to uvidím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pozri, akí sme malí, pozri, ako sa jebe na šport, pozri, v akých podmienkach musia trénovať, pozri, aké podmienky má konkurencia a pozri, koľko tých konkurentov je.
taktiez ako sa vyssie spomina - madari ziskali medaile vlastne v 2 sportoch.. mozno maju este sancu v hadzanej, kde su dobri.. a inak neviem..
a keby nampriklad nasi kanoisti mozu ist tak ako plavci - v jednej kategorii viaceri.. nie je vylucene ze v C1 a C2 by sme brali po 2 medaily.. u zien by to tiez bolo zaujimave.. a hned by to bolo veselsie..
@sypomka @vlcica1989 saganovi to strasne prajem, ale ked som teraz cital jeden rozhovor.. ta sanca je tam velmi mala a obrovsky uspech bude ak skonci vobec v prvej desiatke.. kedze on na rozdiel od tych najlepsich bude musiet najprv predbehnut 40 najpomalsich a potom sa bit o umiestnenie a sice v amerike vyhraval s naskokom polhodiny.. ale kvalita tam bola taka aka bola..
Toth.. tomu by som prial zlato.. ale mno.. je to o vela faktoroch.. radsej sa necham prekvapit..
@all..
tusim to bol knazovicky, ktory krasne vystihol, preco sme tam kde sme - nie je konkurencia.. v kazdom sporte mame tak 1-2 ak vobec relativne kvalitnych sportovcov.. malokedy viac.. takze nie je konkurencia a ak nie je ta, tazko sa da zlepsovat a vyhravat.. takze budme radi za vsetko..