Páčia sa vám Slovenské nemocnice?Myslíte si,že sú dobre vybavené?
Izby v ktorých ste počas hospitalizácie v nemocnici sú dostatočne dobré?A postele na ktorých tam ležíte vám vyhovujú?A čo strava chutí vám?Ako by ste ich celkovo zhodnotili?
@drejka tak predpokladám,že sú to zlé spomienky keď toto fórum považuješ za vtip.vedel by som ti napísať aj niečo lepšie na čom by si sa zaručene pobavila.
@drejka mozno zmenim,ale ked si porovnam nemocnicu v BA s tou,co mi tu mame,je v tom dost velky rozdiel..napr.jedlo: vyvareny bujon a v tom je posekany rozok ( take daco robim nasej macke)
Ja som bola pár krát v Bystrickej a vraždila by som....sestry na detskom boli niektoré fakt hnusné, naposledy keď som tam bola a bola tam dáka mantáčka ktorá mi ani nevedela infúziu zaviesť, mala som celú plachtu od krvi, lebo keď mi konečne trafila ihlou ruku tak to bola len ihla ani nebola zapojená v infúzii a prezliekli mi tie periny až za 4 dni čiže som s teplotami ako krava ležala vo vlastnej krvi...jedlo som moc nejedla ale baby na izbe vraveli že je to dosť hnusné....ale to asi k tomu patrí...a vybavenie ani nič....ja som bola na detskej chirurgii čiže tam bolo ešte ako-tak pekne až na tie postele ktoré mali šírku 40 cm dobre že nie a nieje príjemné padať z postele po operácii...no ale žijem a to bolo cieľom pobytu nie?
Moji zlatí, boli ste v brezne ? ... to už nie je o pohodlí... panebože... to je ... radšej si zájdem o 50km ďalej do tej Bystrice ako by som mal ist do Brezna.
A spýtajte sa hocikoho kto má priamu skúsenosť s tou nemocnicou,alebo celkovo akú ma povesť.
chvalabohu som nemala tú možnosť ležať v nemocnici, takže môžem hodnotiť len povrchne. trnavská stará nemocnica je... no... stará...nová vyzerá fajn zvonku aj zvnútra... a poliklinika, o tom radšej pomlčíme (blee)
bola som len v nasej nemocnici, len na oddeleni chirurgie..bola som celkom spokojna so stravou, kedze ja som nemala dietnu ..ale co sa tyka izby, okna stare, nedali sa mi zavriet, takze som mrzla..ked som lezala, spadol na mna kryt zo svetla nad postelou..v kupelni som mala svaba..tak asi takto..
no ja ďakujem nejakej tej vyššej entite ak vlastne je že som v nemocnici okrem narodenia alebo návštevy nebola Ale keď mamu chytil akýsi zápal ktorý samozrejme ako väčšinu všeliakych chorob nevedeli rozlúštiť a navreli jej všetky žili na krku a nemohla ani prehltať tak bola jeden den a noc v nemocnici v rakúsku...bola na izbe iba z jednou tetku pričom tá izba bola väčšia ako náš byt, obrovské okná z krásnym výhladom a na večeru dostala skvelú polievku, zemiakovú kašu a najlepšiu rybu čo kedy jedla + dezert, jablkové želé. A ako ju doviezli na slovensko no proste z raja do pekla...na večeru jej dali dva rožky a jeden trojuholníček syru (sa jej museli tie rožky parádne prehltať) , veľmi "ochotné" sestričky...maličká izba v ktorej sa musela tlačiť z ďalšími troma ľudmi a mriežky na oknách... + strašne tvrdá postel
toto leto som 2x lezal v nemocnici ...v jednej malej izbe boli narvane 4 postele... jedine stastie,ze na izbe bola sprcha wcko a umyvadlo..a strava nic moc..
@drejka ja som ti nechcel nijako uškodiť a ani nič podobné.seriózne som sa spýtal a ty si mi odpovedala tiež rozumne.inač a ja si myslím to isté čo ty!
@drejda ja sa s tebou nehadam,som napisala na zapade,som neupokazala na nic konretne,ale vseobecne je to tam lepsie a za druhe,nie len u Vas su extra doktori..u nas takisto ti pride ozrata lekarka a mozes aj skapat..ja som napr.takisto bola v nemocnici a cely cas mi neverili,chceli ma poslat domov a uverili tesne pred odchodom,ked som im tam skoro skapala,cize nie len tam to je tak
Ja som bola v nemocnici hospitalizovaná len 2x...Pri narodení a asi keď som mala 6 vtedy sme mali aspoň príjemný personál, i keď strava za moc nestála... A to som tuším bola na Kramároch xD
U nás v Šali už lôžkovú časť zrušili, takže jediná najbližšia je v Galante,čož fakt nič extra neni(teta mi hovorila) strýko tam tete musel každý deň nosiť obedy,lebo vraj to jedlo by nedala ani psovi... A inak...šalská nemocnica je vystrihnutá ako z nejakej nočnej mory...keď som išla naposledy na RTG tak ma tie tmavé chodby normálne desili....-.-
Nemocnica nie je hotel ... ale ked uz su prehnite okna, tak to nie je dobre, lebo na leziacich by nemalo fukat......
Skutocnym problemom je hygiena. Vo vacsine nemocnic su tzv. nemocnicne bakterie (ich pritomnost spoznate typickym nemocnicnym zapachom) , ktore mozu zaviest infekciu. Nikto nevie, ako sa ich zbavit...... takze ked tam si chytaj len to, co chytat musis a umyvaj si castejsie ruky, ako ked si doma.....
Ale to najhorsie, cim zdravotnictvo trpi je korupcia.....bohuzial
Trnavská nemocnica je jeden veľký odpad. Tí ľudia - sestričky sú tam tak nehorázne neochotné a drzé, že keby to natočím, podám sťažnosť tak asi polovica z nich vyletí.
Bola som v nemocnici v Ružinove - Ba a nesťažujem sa. Ale bola som malá.
Inak to beriem všetko tak, že je to lepšie ako v zahraničí. V takom Anglicku by vás nechali aj umrieť, pokiaľ nezaplatíte... a tá úroveň. Buďme radi ako to máme.
no ja som v nemocnici bol ... aspon pocas operacie som si polezal
ale ako jedlo fajn ... ziadny hilton ale to som ani necakal ... starostlivost ... da sa ... akurat to vybavenie bolo este predpotopne na izbach ale teraz ked som bol na kontrole tak vsecko prerobene ... tip top ... ako nestazujem si vobec nie ... som rad ze ma dali do kopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nedá sa to zovšeobecniť...
A spýtajte sa hocikoho kto má priamu skúsenosť s tou nemocnicou,alebo celkovo akú ma povesť.
ale isto lepšie ako nemocnice niekde v Keni
U nás v Šali už lôžkovú časť zrušili, takže jediná najbližšia je v Galante,čož fakt nič extra neni(teta mi hovorila) strýko tam tete musel každý deň nosiť obedy,lebo vraj to jedlo by nedala ani psovi... A inak...šalská nemocnica je vystrihnutá ako z nejakej nočnej mory...keď som išla naposledy na RTG tak ma tie tmavé chodby normálne desili....-.-
Skutocnym problemom je hygiena. Vo vacsine nemocnic su tzv. nemocnicne bakterie (ich pritomnost spoznate typickym nemocnicnym zapachom) , ktore mozu zaviest infekciu. Nikto nevie, ako sa ich zbavit...... takze ked tam si chytaj len to, co chytat musis a umyvaj si castejsie ruky, ako ked si doma.....
Ale to najhorsie, cim zdravotnictvo trpi je korupcia.....bohuzial
Bola som v nemocnici v Ružinove - Ba a nesťažujem sa. Ale bola som malá.
Inak to beriem všetko tak, že je to lepšie ako v zahraničí. V takom Anglicku by vás nechali aj umrieť, pokiaľ nezaplatíte... a tá úroveň. Buďme radi ako to máme.
ale ako jedlo fajn ... ziadny hilton ale to som ani necakal ... starostlivost ... da sa ... akurat to vybavenie bolo este predpotopne na izbach ale teraz ked som bol na kontrole tak vsecko prerobene ... tip top ... ako nestazujem si vobec nie ... som rad ze ma dali do kopy