Ahojte, rad by som si precital nazori birdzakov co sa tyka vysokych skol. Otazka je ci by ste odisli studovat do zahranicia, napr Londyn, Copenhagena a podobne, co znamena vyucba v inom jazyku, ini ludia, prostredie proste vsetko, alebo by ste ostali tu n
ak sa na to cítiš, choď... ale ver tomu, že sa tam namakáš jak pes (nehovoriac o tom že budeš potrebovať perfektnú angličtinu). na druhej strane taká škola bude mať oveľa väčšiu váhu ako tie naše stagnujúce vysoké
ja som takúto možnosť ani nezvažovala,lebo neviem dobre ani nemčinu ani angličtinu,takže študovať v niektorom z týchto jazykov by bolo pre mňa nemožné,alebo len veľké utrpenie.
a nechcem odísť zo Slovenska,drží ma tu až príliš veľa vecí,ktoré ja jednoducho neopustím a som spokojná s vysokou školou na ktorej som.
hmmm tak diky zatial za odpovede, takze jazyk viem celkom dobre, ucim sa ho 8 rokov a uz som bol v zahranici kde som si ho akoze zdkonaloval mesiac, dansko preto lebo zivotna uroven je oproti slovensku v nebesiach, brigadnici velmi dobre zarabaju a ta skola sa mi da byt velmi dobra, teda co som o nej zatial pocul...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nechcem odísť zo Slovenska,drží ma tu až príliš veľa vecí,ktoré ja jednoducho neopustím a som spokojná s vysokou školou na ktorej som.
pracovat by som sla do zahranicia ale studovat nie