Ja žijem prakticky na SVK-HU hranici - a nejako nevidím že by sme tu mali nejaké problémy medzi ľuďmi takej či onakej národnosti... no ako sa vraví kto chce psa byť, palicu si nájde!!
ani jedna moznost mi nevyhovuje .. madari nas nicili (a nielan nas) svojimi prije*animi mozockami dlhe starocia ..nevidim dovod mat k nim kladny vztah ..to uz mam proste v krvi .. a vsak drzim sa tohoto hesla "Slovák na svojom seje,i žne len na svojom,cudzie nežiada." ..pokial taktiez plati "Na Slovensku po slovensky" som spokojny..Csakyho vyt*tkat do prdele a poslat za Dunaj ..Madari zijuci v Madarsku mi ABSOLUTNE neprekazaju
Veď práve ten ti spôsobil také neznesiteľné ťažkosti s tým, že niekedy neplatí "na Slovensku po slovensky", keďže priradil Slovensku územia, kde žije o poznanie viac Maďarov ako Slovákov
slovensko madarske vztahy vzdy boli aj su zle a velku zasluhu na tom maju madari.... posledne dni kritizoval madarsky permier novelu zakona o statnom jazyku a pritom ani nevedel o com vlastne je, alebo zamerne zavadzal ludi a potom sa divime preco na juznom slovensku prostestovali a pokrikovali nejake jebnute madarske hesla
to je zase tema.....uz vydim cez den tie hadki co tu budu...
@2 ""Slovák na svojom seje,i žne len na svojom,cudzie nežiada." ...tak co kua robis na internete?! ako si si dovolil vobec zapnut pocitac?! ako si si dovolil obut topanky?! ako si si dovolil obliect saty?! ako si si dovolil jest vobec potravini ktore nesu vyrobene na slovensku?! ..........
..."zboznujem" tie keci "velkich slovakou" o slovensku, ale sami slovaci bi dnes na slovensku chovali ovce na lukach, byvali v dreveniciach, svietili bi svieckami, varili bi na peci na drevo a uhlie, a chodili bi v krpcoch z vlaskou a obleceni v kroji.
- Maďarsko (podobne ako Island) má štátny bankrot, štát bankrotuje, nie je len v kríze, ale sú v megakríze, celý štát je v keli, takže im vyhovuje zamestnávať občanov "nejakým fiktívnym konfliktom" aby zabudli na to, že nemajú čo jesť.
- Slovensko, síce nie je v takej kríze, ale zato sa blížia voľby a máme tu vo vláde SNS, ktorá má za sebou asi viac korupčných škandálov a podvodov ako všetky ostatné strany v histórií dokopy (aspoň taký mám pocit) a opäť im (hlavne SNS, ale aj Ficovi, ktorému vadí, že sú tam samé kauzy) vyhovuje, že ľudské mozgy zamestnajú nejakým "slovensko-maďarským sporom", aby sa zabudlo na kauzy a podvody...
Na oboch stranách je tento konflikt umelo živený už desiatky rokov, a teraz, keď Maďarský štát bankrotuje a na Slovnesku sa prevalilo najviac obrovských káuz a podvodov vo vláde za posledné roky, tak teraz zrazu obzvlášť rezonuje maďarsko-slovenský problém. Zrazu ako keby sme sa ešte viac nenávideli, akurát teraz, keď v oboch štátoch je dáky politický problém... Proste je to vymyslené a prehnané, aby bežní občania nemysleli na ozajstné problémy, tak im podsúvajú toto
@tunidlo na tich prvich dvoch sa mi paci ta "oddelena"bratislava inac dnes si kukal futbal?..komentatro v kuse len blava, blava , blava to ako pred rokom vo finale play off ba-ke..komentator verejnopravnej STV "kosican je vyluceni, nasi budu hrat presilovku" a potom ked dakto zanadava na ba, tak sa este blavaci citia urazeny
@tunidlo..ahaa..no ani sa ti necudujem, ten stv komentator je ....otrasny....
ja?! kde??ktorich??? snad nemyslis tich v ktorich som chcel poukazat na absurdnost taki veci, co sa objavuju v poslednom case na slovensku ze...napr "vlastne nemame, cudzie nechceme" ...ups vlastne to ma bit trocha inac ale vies co myslim??ze?
@tunidlo..som nedokoncil..to ma bit narazka na nacionalistou...lebo ja nikdi nepochopim ludii co maju take tie hesla, ale pritom...topanki maju nemecke adidas, mikinu nike, rifle....tam nepoznam znacki moc ...vozia sa na napr. toyote....maju finski mobil nokia...atad...ale pritom stale melu tie nacionalisticke hluposti....kebi taki ludia boli pri moci..tak sme tu vsetci v prdeli...vies ako to myslim??
Náhodou, podľa mňa je v pohode ... Úplne som žral tú jeho radosť z našich gólov, to akoby si videl detskú tvár, keď dostane lízanku, no proste niečo čarovné
Nie, nemyslel som to, myslel som práve to o Bratislave
@18@tunidlo no to co spravil ten..jak mu meno? no vies..co dostal cervenu kartu..tak to spravil riadnu hlupost, ktora moze stat slovensko postup na ms. a ja uz futbal moc od isteho casu nekukam, skor hokej kukam ale pozeral som aten komentator..no v kuse ba ,ba,ba..tak nech sa potom nikto necuduje ze v ostatnej casti sk nadavaju ludia na ba.
a zial.ba sa tak navonok cez takich ludi ako bol ten komentator na stv prezentuje ako nieco extra, nieco viac,...ako bi bez ba rano ani nevyslo slnko, nesiel prud, plyn, voda..skratka ako bi na slovensku bez ba ani zivot nebol....a aj ty dobre vies ze to tak nieje. ze hlavne mesto bi mohlo bit...co ja viem aj...na strednom slovensku, alebo inde...a aj tak bi bolo vsetko tak ako je.....a teraz vies..aj tie stadiony na ktore sa ba v podstate poskladalo cele slovensko..aj to vyvolava a vyvola a bude vyvolavat....tie...."vztahy"..z ba a ostatnimi....mna napriklad zarazila ta pesnicka co je na youtube o Prievidzi....to ma dost zarazilo...a potom nech sa dakto cuduje preco kazdi na ba nadava.....alebo ta oficialna hymna HC slovan ba....to je nieco neskutocne primitivne..... lebo kopec ludii urcite nikdi nepojde z igelitkami do ba, lebo radsej pojdu napr. do Prahy, kde je toho ovela viacej a lacnejsie na nakupi...
Samozrejme, že sú veci, ktoré možno skritizovať ... Ty sa však na ich základe stávaš totálne predpojatým a evidentne cítiš voči BA vnútornú nenávisť, čo naozaj nie je zdravé ...
Inak, Prievidza a aj hymna slovana sú obe od Karpiny, o ktorej je známe, že všetko berie ako recesiu, ja tak beriem aj tieto pesničky ... A dá sa na nich celkom dobre zabaviť
Aj keď chápem, že sa to niekomu môže zdať urážlivé, nič s tým nenarobím, to, že sú v tam spomínané veci, ktoré sa môžu ľudí dotknúť nepopieram ...
aha. no ja skor to pocuvam ked chem mat nervy vtedy kuknem youtube a tam tie pesnicky, a uz mam fajne nervy potom
hej, ale....aj ten komentatro stv napriklad....v kuse len ba, ako kebi ine mesto na slovensku ani nebolo. a teraz este aj tie stadiony....myslim ze ked ich dostavaju tak...budu tina otom diskusie a hadky...lebo je jasne ze ba sa bude z nimi vychvalovat do nebies..plus slovan a spol...takze hadki zarucene na vsetkich veboch kde sa bude o tich dvoch stadionoch pisat...
aby si ma chapel..poznam kopec super ludii z ba, rodenich bratislavcanoch a su to super ludia...ale ja teraz hovorim o poniektorich ludoch co ba vynasaju do nebies ako naj super mesto , a aki su inde na slovensku zly oproti nim a take veci....
@tunidlo myslis ze v ba sa kludne mozem prechadzat z dresom nasej-ceskej reprezentacie, a nikto nic nebude skakat a ani nic podobne??? ja uprimne tomu moc neverim.
tam kde zijem ja, je prevaznaa vacsina madarov...a zijeme v pohode, v mieri, da sa povedat ze si celkom rozumieme...nechapem co maju ti politici furt za problemy...
Slovensko-maďarské vzťahy sú predovšetkým veľmi produktívne a vedú k dlhodobému stavu číroslovenského Slovenska a veľkého zlého separátneho Maďarska, ktoré nás x rokov utláčalo (čím sa všetci cítime osobne dotknutí a požadujeme exemplárne tresty pre všetkých dnešných Maďarov, ktorých prastarí otcovia si dovolili vyvyšovať sa nad našich prastarých otcov) a teda musí sedieť doma a pásť škaredých koníkov na puszte.
Ono možno je trochu rozdiel medzi tým, keď sa Slovák vydá za peniazmi do UK a tým, keď Maďar žije na Slovensku, pričom na tom istom území žili aj jeho rodičia, starí rodičia ...
To je super, pár ľudí sa nemá rado s Maďarmi a naopak a skryjú sa zato všetky skutočné problémy. Nakoniec sa takto umelo vytvára zlé ovzdušie medzi týmito dvoma krajinami a umelo vznikajú konflikty...
ja osobne nemam s madarmi ziadny problem ale je fakt ze strasne dlho sme zili pod ich nadvladov a nebolo to urcite zrovna prijemne (hlavne pre nas) a za 2 nechapem co sa madarsky premierne a nevem este kto vsetko do toho stara my si to poriesime sami ...... a mne pripada velmi zaujimave ze vlastne s tymto sa neozvala ziadna ina mensina okrem madarov ale tak nasi politici si nikdy nenechaju ujst prilezitost hlavne opozicia
- nech idú do kelu do maďarska a zbytočne nezaťažujú štát
nechápem ľudí, čo neznášajú maďarov a popritom ešte v živote ani jedného nevideli....
nechápem politikov, že prečo hecujú proti sebe takto ľudí...ale inak to bude presne tým, čo @tomas napisal....oni chcú pozornosť ľudí preniesť na niečo iné...
myslím si že jeden pán to vyjadril veľmi jednoducho a to touto vetou: "To už len Slovenskí a Maďarskí náckovia sa vedia spojiť - a to tiež proti Rómom."
@Yeya vediet by mala ale nikoho nic nie je do toho ze ako hovorim do telefonu alebo ako sa bavim na ulici s kamoskou alebo ine taketo vecicky vies napr v UK ti nikto na ulici napovie ze jebnuty madar ale na slovensku sa to dost casto stava ... takze tak
lebo v UK si Maďari nerobia také nároky ako na Slovensku, to bude asi tým...a neviem čo tu obmieľaš to, ako sa bavíš na ulici s kamoškou alebo do telefónu, to vonkoncom nikoho nezaujíma ani mňa nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A niektorí ľudia by mali asi vydávať viac energie, aby sa nemuseli vybíjať na internetových fórach nadávaním na Maďarov a podobne ...
Prečo nech žije? ...
Veď práve ten ti spôsobil také neznesiteľné ťažkosti s tým, že niekedy neplatí "na Slovensku po slovensky", keďže priradil Slovensku územia, kde žije o poznanie viac Maďarov ako Slovákov
@2 ""Slovák na svojom seje,i žne len na svojom,cudzie nežiada." ...tak co kua robis na internete?! ako si si dovolil vobec zapnut pocitac?! ako si si dovolil obut topanky?! ako si si dovolil obliect saty?! ako si si dovolil jest vobec potravini ktore nesu vyrobene na slovensku?! ..........
..."zboznujem" tie keci "velkich slovakou" o slovensku, ale sami slovaci bi dnes na slovensku chovali ovce na lukach, byvali v dreveniciach, svietili bi svieckami, varili bi na peci na drevo a uhlie, a chodili bi v krpcoch z vlaskou a obleceni v kroji.
» spravy.pravda.sk/mti-spor-medzi-...
Môj názor je, že konflikt takmer neexistuje:
- Maďarsko (podobne ako Island) má štátny bankrot, štát bankrotuje, nie je len v kríze, ale sú v megakríze, celý štát je v keli, takže im vyhovuje zamestnávať občanov "nejakým fiktívnym konfliktom" aby zabudli na to, že nemajú čo jesť.
- Slovensko, síce nie je v takej kríze, ale zato sa blížia voľby a máme tu vo vláde SNS, ktorá má za sebou asi viac korupčných škandálov a podvodov ako všetky ostatné strany v histórií dokopy (aspoň taký mám pocit) a opäť im (hlavne SNS, ale aj Ficovi, ktorému vadí, že sú tam samé kauzy) vyhovuje, že ľudské mozgy zamestnajú nejakým "slovensko-maďarským sporom", aby sa zabudlo na kauzy a podvody...
Na oboch stranách je tento konflikt umelo živený už desiatky rokov, a teraz, keď Maďarský štát bankrotuje a na Slovnesku sa prevalilo najviac obrovských káuz a podvodov vo vláde za posledné roky, tak teraz zrazu obzvlášť rezonuje maďarsko-slovenský problém. Zrazu ako keby sme sa ešte viac nenávideli, akurát teraz, keď v oboch štátoch je dáky politický problém... Proste je to vymyslené a prehnané, aby bežní občania nemysleli na ozajstné problémy, tak im podsúvajú toto
Ach, toto hľadanie nepriateľa je niekedy také vtipné ...
Len škoda, že inokedy zasa až tak do smiechu nie je
Snáď všetci odpustia menší offtopic, s prízvukom hlavne na najspodnejší obrázok
@nikeboy
Dá sa povedať, že pozeral, väčšinu času však na ČT2 ...
A ver tomu, že pri veciach, ktoré si napísal sa mohli cítiť urazení nielen Bratislavčania
ja?! kde??ktorich??? snad nemyslis tich v ktorich som chcel poukazat na absurdnost taki veci, co sa objavuju v poslednom case na slovensku ze...napr "vlastne nemame, cudzie nechceme" ...ups vlastne to ma bit trocha inac ale vies co myslim??ze?
Náhodou, podľa mňa je v pohode ... Úplne som žral tú jeho radosť z našich gólov, to akoby si videl detskú tvár, keď dostane lízanku, no proste niečo čarovné
Nie, nemyslel som to, myslel som práve to o Bratislave
a zial.ba sa tak navonok cez takich ludi ako bol ten komentator na stv prezentuje ako nieco extra, nieco viac,...ako bi bez ba rano ani nevyslo slnko, nesiel prud, plyn, voda..skratka ako bi na slovensku bez ba ani zivot nebol....a aj ty dobre vies ze to tak nieje. ze hlavne mesto bi mohlo bit...co ja viem aj...na strednom slovensku, alebo inde...a aj tak bi bolo vsetko tak ako je.....a teraz vies..aj tie stadiony na ktore sa ba v podstate poskladalo cele slovensko..aj to vyvolava a vyvola a bude vyvolavat....tie...."vztahy"..z ba a ostatnimi....mna napriklad zarazila ta pesnicka co je na youtube o Prievidzi....to ma dost zarazilo...a potom nech sa dakto cuduje preco kazdi na ba nadava.....alebo ta oficialna hymna HC slovan ba....to je nieco neskutocne primitivne..... lebo kopec ludii urcite nikdi nepojde z igelitkami do ba, lebo radsej pojdu napr. do Prahy, kde je toho ovela viacej a lacnejsie na nakupi...
@nikeboy
Samozrejme, že sú veci, ktoré možno skritizovať ... Ty sa však na ich základe stávaš totálne predpojatým a evidentne cítiš voči BA vnútornú nenávisť, čo naozaj nie je zdravé ...
Inak, Prievidza a aj hymna slovana sú obe od Karpiny, o ktorej je známe, že všetko berie ako recesiu, ja tak beriem aj tieto pesničky ... A dá sa na nich celkom dobre zabaviť
Aj keď chápem, že sa to niekomu môže zdať urážlivé, nič s tým nenarobím, to, že sú v tam spomínané veci, ktoré sa môžu ľudí dotknúť nepopieram ...
aha. no ja skor to pocuvam ked chem mat nervy vtedy kuknem youtube a tam tie pesnicky, a uz mam fajne nervy potom
hej, ale....aj ten komentatro stv napriklad....v kuse len ba, ako kebi ine mesto na slovensku ani nebolo. a teraz este aj tie stadiony....myslim ze ked ich dostavaju tak...budu tina otom diskusie a hadky...lebo je jasne ze ba sa bude z nimi vychvalovat do nebies..plus slovan a spol...takze hadki zarucene na vsetkich veboch kde sa bude o tich dvoch stadionoch pisat...
aby si ma chapel..poznam kopec super ludii z ba, rodenich bratislavcanoch a su to super ludia...ale ja teraz hovorim o poniektorich ludoch co ba vynasaju do nebies ako naj super mesto , a aki su inde na slovensku zly oproti nim a take veci....
@21 Áno, myslím
@22 Áno, myslím
a keby si šla do UK bez toho, že by si nevedela anglicky myslíš, že by sa tam s tebou srali?...
Keď žijem v cudziej krajine je zrejmé že by som mal ovládať ich jazyk...
Ono možno je trochu rozdiel medzi tým, keď sa Slovák vydá za peniazmi do UK a tým, keď Maďar žije na Slovensku, pričom na tom istom území žili aj jeho rodičia, starí rodičia ...
- nech idú do kelu do maďarska a zbytočne nezaťažujú štát
nechápem ľudí, čo neznášajú maďarov a popritom ešte v živote ani jedného nevideli....
nechápem politikov, že prečo hecujú proti sebe takto ľudí...ale inak to bude presne tým, čo @tomas napisal....oni chcú pozornosť ľudí preniesť na niečo iné...
ok,skusim dakedi ked tam budem mat cestu ale neviem neviem....
@ooooo ok
lebo v UK si Maďari nerobia také nároky ako na Slovensku, to bude asi tým...a neviem čo tu obmieľaš to, ako sa bavíš na ulici s kamoškou alebo do telefónu, to vonkoncom nikoho nezaujíma ani mňa nie...