bohovský výkon.... fotbal je najkokotskejsi sport aky existuje..nas najlepsi hrac sa snad 3x dotkol lopty pred branou a aj to ju vykopol 300 metrov niekde do piče...proste paráda.. nebyť tej náhodnej hlavy na nasej a aj na ich strane..tak sa nedockame ani golu...radsej by som si pozrel ping pong...
ja si myslim, ze sme hrali uz aj ovela lepsie... a to nie kvoli tomu jednemu golu co dal novy zeland, ale kvoli tomu, ze sme nic nerobili... a ak sme nieco robili, tak to boli chyby...
futbal bol dobrý, na to aké podmienky majú futbalisti na SVK je zázrak, čo doposiaľ naši dosiahli, hocičo navyše je len bonus, za ktorý sa im môžme klaňať
videl som to nazivo , cize : hrat v takej zime a v nadmorskej vyske cca 1400m nie je sranda. sice svietilo slnko ale zima bola aj tak...na sedatkach ktore boli v tieni skoro nikto nesedel. plus ti pridrbani negri furt trubili s tymi vuvupicovinami...nedalo sa to vydrzat musel som mat srandu na usiach co tlmila zvuk.co sa tyka futbalu tak to bolo velmi slabe aj z nasej aj z NZ strany. te nas gol co dal vittek bol z ofsajdu a zaver zapasu bol z nasej strany otras !!! nechapem ako mohli zacat branit a uplne sa stiahut. ten gol si zasluzli . futbal to bol onicom zazitok este horsi cela JAR je debilna krajina.uz sa tesim domov.
Neviem, či ešte niekedy sa na MS prebojujeme, neviem, či nám ešte niekedy vylosujú takúto prijateľnú skupinu, neviem, či niekedy ešte dostaneme na úvod takého príjemného súpera akým bol N.Zéland. Proste bola by veľmi veľká škoda, aby sme takúto šancu len tak ľahkovážne premrhali. A predsa....
Zápas sa niesol v nudnom štýle typickom pre tieto MS, ktorý naše mužstvo nikdy predtým nepredvádzalo v takejto miere. Sme rodení ku kombinácii, k narážačkám a k rýchlym brejkom, nič z toho sme nehrali. Hamšík nemá tie úlohy ako v Neapole, naši stopéri na mňa nepôsobili zohraným dojmom, najlepší naši hráči Šesták a Weiss ml. boli ľahkovážne - a asi chybne vystriedaní, lebo odvtedy tá naša pravá strana začala byť veľmi priechodná. Už tá šanca pred ich gólom bola výstrahou, ale nepoučili sme sa. A svoje zdá sa spôsobil pri tom centri aj zlý odhad našich stopérov letu lopty, lebo do chrbtov novozélanďanov fúkal silný vietor.
Každopádne všetko toto spôsobilo remízu a smútok v tvárach tisícok dúfajúcich slovenských fanúšikov. Ja ale verím, že naše mužstvo má na to, aby v tejto skupine uhralo ešte 4 body.
Bolo to slušné v 1/2 ešte keď som šiel autom z Nitry, až na posledných 30s ktoré som už videl na vlastné oči v jednom motoreste a chlapi tam píčovali ako divý keď nám dali gól.
Zápas som pozerala, ale to len preto, že sme boli v škole v telocvični a nič iné ako čumieť do obrazovky sa tam nedalo. A výsledok ma absolútne nezaujímal. Ja viem, som veľkáá fanúšička hokeja
@luc.ka no neni to ani anglicko, dokonca ani česko.. od prehnitého komunistického SFZ sa ale iné ani nedá čakať..ani neviem prečo ti to adresujem, keď ťa futbal vlastne nezaujíma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@milos111 typ mozes byt akurat tak ty
(a prosim pochop skrytu NEurazku!)
@redmoon netrep, ako keby sme žili v rwande.
@11 radšej vypnúť zvuk... teda niežeby ma futbal zaujímal, ale hento je desné, aj keď to počujem z druhej izby :S
Určite som od našich čakala oveľa viac. No čo môžu baliť kufre. Doebali to a riadne.
@millie veď nekončia... ešte majú minimálne 3 zápasy a v skupine majú všetci rovnako bodov...
Zápas sa niesol v nudnom štýle typickom pre tieto MS, ktorý naše mužstvo nikdy predtým nepredvádzalo v takejto miere. Sme rodení ku kombinácii, k narážačkám a k rýchlym brejkom, nič z toho sme nehrali. Hamšík nemá tie úlohy ako v Neapole, naši stopéri na mňa nepôsobili zohraným dojmom, najlepší naši hráči Šesták a Weiss ml. boli ľahkovážne - a asi chybne vystriedaní, lebo odvtedy tá naša pravá strana začala byť veľmi priechodná. Už tá šanca pred ich gólom bola výstrahou, ale nepoučili sme sa. A svoje zdá sa spôsobil pri tom centri aj zlý odhad našich stopérov letu lopty, lebo do chrbtov novozélanďanov fúkal silný vietor.
Každopádne všetko toto spôsobilo remízu a smútok v tvárach tisícok dúfajúcich slovenských fanúšikov. Ja ale verím, že naše mužstvo má na to, aby v tejto skupine uhralo ešte 4 body.