kopitar si tam s nimi zase pohraje, akoze ty si si fakt myslel ze vyhrajeme ? vsak ani zo skupiny nepostupime budeme radi ak vobec 8 bodov ziskame (treba na postup asi 11 bodov )
takto.. držím nám palce.. ale vieš to je tak keď naši vyhrávajú tak ich všetci vynášajú do nebies ale keď prehrávajú tak už na nich nikto nevie nájsť pekného slova a všade posmech... sa im nedarí proste tak čo teraz snáď to ešte otočia.. a keď nie tak nie :letim:
vôbec to nesledujem, neviem aký je stav, ale ak dáky na hovno, tak to určite celé zachraňujú odchovanci z Trenčína! ako vždy!
lebo Dukla je najlepšiaaaaaaaaaaaaaaa
toto je umenie, založiť tému ešte počas zápasu, pozeráš vlastne ten hokej ???? pozri si výsledok, 3:1 sme vyhrali,,.to je tak keď niekto fandi len keď sa vyhráva, ach
piči v 2002 každý sa bil do prs, že sme majstri, v 2012 každý povedal po finále nevadí však sme strieborný, každý bol veľký fanúšik no jak sa naším nedarí ta pičujete na nich dosť trápne... a čo nedarilo sa nim prvé dve tretiny, len kokot povie, že sme hrali zle... de ste mali oči Jurčo Tatar Daňo však krásne sa tam snažili aj s Pánikom, Dravecký Hudáček no radosť na nich pozerať ako korčuľujú len im to nepadalo do bránky... Každý jebe na Gáborika no a čo že nedal také šance... on dal druhý gól on nás dostal na nohy a o tom sú aj jeho kvality
Mňa udivuje tá neskutočná neschopnosť akejkoľvek sebakritiky slovákov...hráme na hovno a furt niekto hovorí,že dobre...Lintner stále točí kktiny o tom ako sme lepší a najlepší...vyrovnáme v ultra ťažkom zápase proti mega silnému Slovinsku a po celom meste góóóól ako keby sme vyhrali olympiádu...hanbím sa za takýchto hlupákov čo podporujú trápnych darmožráčov čo berú peniaze za nulové výkony,nulovú snahu a neochotu...
Teším sa na poriadne tými USA či Rusko a v štvrťfinále si prajem Kanadu...to budú náklepy...tam sa ukáže akí sú skvelí,ani nevystrelia na bránu..
P.S.Ja som nikdy nefandil slovákom,som ich odporca-zbytočne minuté peniaze na šport-ani keď vyhrali zlatú medailu,bezvýznamnú vo svete hokeja MS nikoho mimo česka a slovenska nezaujíma...ani v 2012,bol som práve nasratý,že zahanbili našu krajinu po debakli vo finále od rusov.. a ešte sa mi chce grcať z toho ako furt spomínajú na 13 rokov starý "úspech"...ježiši...však odvtedy sa vymenili už 2 generácie a je to dávno preč...nikto si to nepamätá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
lebo Dukla je najlepšiaaaaaaaaaaaaaaa
čo však neznamená že som si nezaspievala hymnu na celú prahu
Virtuálny hrdina.
@24
Proti Danom asi 4x tycka, musi byt rovnovaha
a bohvie ako sme nehrali
Slovensko vážne nie je hokejová krajina.
No ale bolo to napínavé
Teším sa na poriadne tými USA či Rusko a v štvrťfinále si prajem Kanadu...to budú náklepy...tam sa ukáže akí sú skvelí,ani nevystrelia na bránu..
P.S.Ja som nikdy nefandil slovákom,som ich odporca-zbytočne minuté peniaze na šport-ani keď vyhrali zlatú medailu,bezvýznamnú vo svete hokeja MS nikoho mimo česka a slovenska nezaujíma...ani v 2012,bol som práve nasratý,že zahanbili našu krajinu po debakli vo finále od rusov.. a ešte sa mi chce grcať z toho ako furt spomínajú na 13 rokov starý "úspech"...ježiši...však odvtedy sa vymenili už 2 generácie a je to dávno preč...nikto si to nepamätá...