ked zednik jebol kanadskemu brankarovi.. skoda ze to nespravil skor lebo ho to zjavne oblblo mohli sme este vyrovnat... ale naozaj sa drzali hlavne ten koniec parada.. nevadi nech si to zlato kanadania zozeru stavim sa ze kvoli nemu zabiju polku americanov
@bublinqac presne tie zúfalé ksichty po druhom góle nemali chybu všetci Kanaďania boli posratý až za ušami @zimuska presne to aj mňa pobavilo jak Rišo jebol po prilbe hneď stratil koncentráciu
ale nastvali ma ti rozhodcovia kebyze mame presilovku z toho faulu na zednika aleba handzusa tak urcite by sme vyrovnali ... ale ten gol visnovskeho bol brutalny ^^
tei vystrasene ksichty kanadanou boli asi najpesie haha som sa tak smiala a ešte bolo dobre jak robili vsettko preto aby sme nedali gol valali branku posuvali ju padali no posledne minuty boli najlepsie Ale bolo to dobre ...Ale nemyslim si ze kanada zabije americanou aby vyhrali skor naopak americania vyhraju si myslim sak oni su jak žihadla ale este uvidime to si kuknem ....a finov musime porazit
Nechápem ako mohol niekto pri tom zaspať a neviem prečo tu ponižujete kanadskú výhru! Sú asi dobrí, keď dokázali poraziť taký fantastický tím ako je náš.
hrali sme takticky dobre až na tie blbé sklepnuté góly v 1. tretine, ktoré boli tečované na centimetere presne. dobre ale, že sme vtedy zostali brániť a neurobili taktickú chybu ako Fíni.
V 2.tretine sme sa už začali osmeľovať do útoku a veľká škoda, že presilovku sme nevyužili, naopak v oslabení sme dostali gól.
3.tretina bola na jednotku. Dokonca sa mi zdalo, že po našom prvom góle chceli Kanaďania aj pridať, ale nevládali. Naši začali kmitať a nechápem, kde na to zobrali síl. Potom druhý gól a smola 9 sekúnd pred koncom pri Demitrovom zakončení. Ten Luongo ani nevie akým okrajom lapačky to šuchol nad hornú tyč.
Vysvetlite mi čo je to za osud, že Višňovský trafí spoza brány medzierku 10+15 cm medzi betónom a tyčkou a nakoniec nám ten osud nedovolí využiť tú veľkú poslednú šancu. Škoda, veľká škoda. Ale chlapci boli úžasní. Ďakujem za krásny hokejový zážitok.
Pekne to na záver povedali českí komentátori, v tom význame, že "klobouk dolú před Slováky, vždyť v závěru donutili Kanaďany, aby jse před nima plazili na kolenou po čtyřech."
Hm, celkovo to bola ku koncu pekná podívaná Myslím, že sme to zvládli veľmi dobre, Kanada je určite o krôčik lepšia od nás, no my sme taktiež dobrí. Na bronz máme
@stage Súhlasím. Ten koment od Čechov ma neskutočne prekvapil a potešil. A samozrejme, že mali pravdu. Na konci im lepilo ako nikdy....Konečne sme im dokázali, že nás nemali takto podceňovať. Škoda toho, že nám to nevyšlo a ten blbý tretí gól tam nepadol. V predĺžení by sme ich dostali. To som si istá....
tak prehrali sme len o jeden gol čo je teda riadny úspech,lebo ku koncu mali teda na mále,normálne sa báli že to vyrovnáme,aj by sa nám to bolo podarilo pri troche šťastia,lebo boli tam príležitosti keby takmer ten puk prešiel len čo no smola a možno keby nebolo toho zbytočného faula Zedníka keby mu držal hokejku nedali by nám tretí gol čiže no a tak mohlo sa aj skôr podariť dať prvý gol,ale nevadí hráme ešte o bronz,to sa nám nikdy nepodarilo na olympiáde čiže je to aj tak riadny úspech,pretože sme porazili dosť silých súperov ako boli švédi,ktorí naposledy vyhrali olympiádu a rusi majstrovstá a ako rusi dopadli s kanadou,heh bieda,čiže prehrať s kanadou o jeden gol nie je žiadna prehra =D
@stage a @22 veď už bolo na čase od nich, povedať aj niečo ako v skutočnosti je a nie iba samé urážky a posmech na našu stranu ako to oni vedia a ospevovať svojich zlatých hokejistov z Nagana ako som to postrehol na CT4 od začiatku OH až teraz konečne uznali aj Slovákov. A ešte po prehre s Fínskom Jarda Jágr v Českej televízii sa vyjadril, že všetko tak dopadlo preto, že Slováci tam "měli ženský" Češi nie. Typický česky buľo prisahám bohu.
@snehovavlocka pravdu povediac ani ja som nevidel 1/3 lebo som toľko presúval budík na mobile a ani som si neuvedomoval že to hokej je v TV som myslel že mám ísť na fakultu tak skoro No ono v tom zápase sme mohli veľa aj mi aj rozhodcovia lebo Žigo a Demitra mal šance ktoré by sa nemali zahadzovať aj keď jasné ľahko sa to hovorí ale hrať pod tlakom to nie len tak a po ďalšie aj rozhodcovia posledných 5 minút nechávali Kanadu tak aj keď atakovali aj Riša aj Hanzuša no čo už ale aj tak sme prinútili Kanadu aby sa poriadne trápila a Luongo mal viac šťastia ako rozumu ten bol najviac hotový z tých gólov čo dostali ešte 5 minút hry keby bolo tak neviem neviem ale o tom sa dá len polemizovať. Naši hrali dobre lebo keby hrali otvorenú hru od začiatku tak by nás rozstrieľali ako Rusov ale 3/3 mohli pokojne hrať od začiatku štýlom aký ukázali až 8 - 10 minút pred koncom veď aj tak sme nemali čo stratiť lebo prehrávať 3:0 tak tam už trebalo hrať vabank od začiatku no škoda. Chcel by som vidieť tie svetové reakcie na Slovákov a hlavne reakcie domácich divákov na štadióne keby Slovensko vyhralo to by asi Luongo mál od svojích verných fanúšikov natlačenú hokejku v zadnej časti tela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som vacsinou spala ale na goly som sa vzdy zobudila no ved fajn.. drzali sme sa
no ozaj sme mohli hrať aspoň jednu ďalšiu presilovku :p
@garusa hanba, ty by si sa mala hanbiť za to čo si napísala...
hrali sme takticky dobre až na tie blbé sklepnuté góly v 1. tretine, ktoré boli tečované na centimetere presne. dobre ale, že sme vtedy zostali brániť a neurobili taktickú chybu ako Fíni.
V 2.tretine sme sa už začali osmeľovať do útoku a veľká škoda, že presilovku sme nevyužili, naopak v oslabení sme dostali gól.
3.tretina bola na jednotku. Dokonca sa mi zdalo, že po našom prvom góle chceli Kanaďania aj pridať, ale nevládali. Naši začali kmitať a nechápem, kde na to zobrali síl. Potom druhý gól a smola 9 sekúnd pred koncom pri Demitrovom zakončení. Ten Luongo ani nevie akým okrajom lapačky to šuchol nad hornú tyč.
Vysvetlite mi čo je to za osud, že Višňovský trafí spoza brány medzierku 10+15 cm medzi betónom a tyčkou a nakoniec nám ten osud nedovolí využiť tú veľkú poslednú šancu. Škoda, veľká škoda. Ale chlapci boli úžasní. Ďakujem za krásny hokejový zážitok.
A včera som tipovala že prehráme.
Teraz už len zdolať Fínov a je to doma!!
a mna ten koment od Cechov neprekvapil..aspon sa oni spravaju normalne,nie ako na FB milion skupin typu "kyvame Cechom z JAR a z Kanady" a pod
A zo spadnutej bránky
Nakoniec dobre, že sme dopadli, ako sme dopadli, v predĺžení by si Kanaďania najskôr vyzuli korčule a hádzali ich po našich..
@snehovavlocka pravdu povediac ani ja som nevidel 1/3 lebo som toľko presúval budík na mobile a ani som si neuvedomoval že to hokej je v TV som myslel že mám ísť na fakultu tak skoro No ono v tom zápase sme mohli veľa aj mi aj rozhodcovia lebo Žigo a Demitra mal šance ktoré by sa nemali zahadzovať aj keď jasné ľahko sa to hovorí ale hrať pod tlakom to nie len tak a po ďalšie aj rozhodcovia posledných 5 minút nechávali Kanadu tak aj keď atakovali aj Riša aj Hanzuša no čo už ale aj tak sme prinútili Kanadu aby sa poriadne trápila a Luongo mal viac šťastia ako rozumu ten bol najviac hotový z tých gólov čo dostali ešte 5 minút hry keby bolo tak neviem neviem ale o tom sa dá len polemizovať. Naši hrali dobre lebo keby hrali otvorenú hru od začiatku tak by nás rozstrieľali ako Rusov ale 3/3 mohli pokojne hrať od začiatku štýlom aký ukázali až 8 - 10 minút pred koncom veď aj tak sme nemali čo stratiť lebo prehrávať 3:0 tak tam už trebalo hrať vabank od začiatku no škoda. Chcel by som vidieť tie svetové reakcie na Slovákov a hlavne reakcie domácich divákov na štadióne keby Slovensko vyhralo to by asi Luongo mál od svojích verných fanúšikov natlačenú hokejku v zadnej časti tela.
len ako vydim z niektorich komentarou, typicka slovenska povaha-zavist,neprajnost,skodoradost.