@goth111 ak bielorusi ziskaju bod v tejto skupine, tak pojdeme dorite aj keby sme norov rozmetali ako hnoj po poli..sa mi vidi, tiez si tym nie som isty. a okrem toho - ked sme takito prdi, ze s kanadou o 4 goly, s cechmi debakel...si myslis, ze ked aj postupime do stvrtfinale, ze tym daco ziskame? dufal by som, ze ano, ale bojim sa, ze nie
@26 aj to nad maďarmi nad ktorými teraz rakúsko vyhralo 6:0 a my sme pomaly ani nevyhrali, ale tak treba uznať že s týmto hokejovým zväzom budeme za pár rokov späť v skupine B a nejakí hráči z nhl nebudú lebo jednoducho tam žiadnych mať nebudeme..
@bublinqua hej no, urcite halak alebo stana by zachranili 7 lasakovych golov, z ktorych ani za jeden nemohol a mozno by sme s inym brankarom aj vyhrali, vsak 9 striel po druhej tretine je celkom solidna bilancia, keby nam to ten lasak nedosral, mohol to byt uplne iny zapas, ze? lasak praveze parkrat zmaril velke ceske sance a tie goly boli nechytatelne, to by boli zazraky, keby ich chytil.
@seagull To nie je náhoda veď keď sme hrali vo viedni tak im náš SZĽH ani nezaplatil autobus, a chodili na zápasy MHD, alebo sa aj stane že prídu na majstrovstvá a musia ísť domov na vlastné náklady.. Ale on asi neodstúpi pokiaľ na neho nezaútočí vidlami a faklami..
panebože oni sa kde seru!!! toto su majstrovstva nie pieskovisko! akože viem tento tym nieje prave najlepsi, chlapci sa snaziaa ja sa im nemam co srat do remesla ale takto pokorit celu republiku? keby dali aspon 5 golov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tolko nervov som si usetril
Vsetko vedia a nic nehraju
hmm takze ja tipujem 1:12
panebože oni sa kde seru!!! toto su majstrovstva nie pieskovisko! akože viem tento tym nieje prave najlepsi, chlapci sa snaziaa ja sa im nemam co srat do remesla ale takto pokorit celu republiku? keby dali aspon 5 golov!