väčšina je tu jakých múdrich pritom ten hokej ani nepozerajú a len sa hnevajú ze máme slabý tým(pritom to tak nie je), ale nikto sa nepýta preco tam neni napr. Chára, Hossa, Demitra a pod. Chalani dnes hraju super výťazstvo by si jednoznačne zaslúžili
ZAJTRA VIDÍME JAGRA SO ZVESENOU HLAVOU inak musím pochváliť českých komentátorov, prednášali skvele, svižne, síce si mohli odpustiť toľko prekvapujúcich spievanok na naše vzkriesenie, ale inak bod pre nich tiež
ja to len preto vravím, lebo som už prežila komentovanie magyarov, a to bolo čudné nanajvýš... a Talianov nechcite vedieť, ako koemntujú, áno, som mala pocit, že sa bavia a pijú kávu a je im jedno, kto má práve puk... stále o dačom inom hovorili... stojí za to kuknuc, je to zážitok , pozrela som našich Rusov a posledný koment ma zabil, ááá góla di kovaľčuKKKKKKKKKKKKKK aaaaaaa dyspiaaaače! KKKKKKKKKKalinin!
idem napísať bratovi, nech začne pozerať, lebo toto je presne čas, kedy MÁ zmysel sledovať, doteraz pochybujem, že pozeral toto, čo sme dnes predviedli mi pripomenulo petrohradskú éru!
Ja som to vedel a vravel a z plneho hrdla sa smejem vsetkym pesimistom ktori zatracuju slovakov len preto ze su to pre nich neznami hraci ..
To ze sa niekto nerozumie v hokeji a nepozna hracov nie je chyba repre..
A inak Filc to zas dokazal..
Je sice prevda, ze by sme nemali az tak oslavovat kedze sme prehrali, ale znamena to jedno.. ze Slovaci su spaet a hlavne.. hrali dneska nadherne. konecne z toho neboleli oci, ba co viac.. pozdvihli ducha i srdce..
Ak by sme nabili Cechov hoc i po predl, tak je realna sanca na 3 postupove miesto.. co neznie uplne zle.. Po nasich prvych vykonoch..
Teda Heja Heja SlovenskooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
A zajtra si idem sadnut do ceskej krcmy a cesi teste sa.. posledne ked som tam bol.. skoncilo to nasou vyhrou
pamätám si ako sme vyhrali nad cechmi, sranda bola, no krajšie bolo keď šlo o bronz... hehe, no ja by som nemohla byť s českými fanúšikmi pokope v žiadnom prípade odo mňa, čo najďalej... aj keď dobre, uznávam, že czech fans nám držia, ale nemohla by som aj tak! ani s antirusmi, ani s antifínmi , ani s antišvédmi v jednej miestnosti nebudeeeeeeeeeem... už som kamoške tresla včera dvere, bo rozprávala sprostosti na Fínov
@gabosh co tam po bode.. konecne sa dalo na ten hokej pozerat.. konecne sme v nasej presilovke i utocili a boli pri superovej branke. i ked skoda toho golu..
ale mas pravdu. mame velmi dolezity bod.. ale ten bude dolezity dovtedy kym belarus prehraju s finmi i cechunmi v riadnom hracom case..
na druhej strane.. vyhra nad cechunmi by nam dala nadherny pocit a pokoj
@zipporah anti to anti tamto.. ak hrame proti cechom, som anticech.. ak sa mi paci hra rusov tak som anti(ich super) nic v zlom, ale ked niekomu fandim, som anti jeho super samozrejme nic v zlom..
džonny, dnes ma vyčerpalo natáčanie a tak som vôbec nepocohpila ani po tri razy prečítanom tvoj komentár moja chyba samozrejme... teda ja som len chcela povedať, že kto nadáva na Rusov, akoby nadával na mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale ja ich nepodceňujem, ja to vidím realisticky
nemôžem zato že tochtoročný tým je výnimočne slabý
takze tipujem prehru 5:3 ....
ja to len preto vravím, lebo som už prežila komentovanie magyarov, a to bolo čudné nanajvýš... a Talianov nechcite vedieť, ako koemntujú, áno, som mala pocit, že sa bavia a pijú kávu a je im jedno, kto má práve puk... stále o dačom inom hovorili... stojí za to kuknuc, je to zážitok , pozrela som našich Rusov a posledný koment ma zabil, ááá góla di kovaľčuKKKKKKKKKKKKKK aaaaaaa dyspiaaaače! KKKKKKKKKKalinin!
PPPPPPPPPPPrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroškin
kovaľčuKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
MOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZOV
ja milujem taliančinu, seriozne... počuť ich je lepšie než magyarske "raďivojevičš"
SLOVENSKO PRICHADZA SEM A TREASIE SA ZEM !!!!!! HEJ HEJ HEJ
To ze sa niekto nerozumie v hokeji a nepozna hracov nie je chyba repre..
A inak Filc to zas dokazal..
Je sice prevda, ze by sme nemali az tak oslavovat kedze sme prehrali, ale znamena to jedno.. ze Slovaci su spaet a hlavne.. hrali dneska nadherne. konecne z toho neboleli oci, ba co viac.. pozdvihli ducha i srdce..
Ak by sme nabili Cechov hoc i po predl, tak je realna sanca na 3 postupove miesto.. co neznie uplne zle.. Po nasich prvych vykonoch..
Teda Heja Heja SlovenskooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
A zajtra si idem sadnut do ceskej krcmy a cesi teste sa.. posledne ked som tam bol.. skoncilo to nasou vyhrou
ale mas pravdu. mame velmi dolezity bod.. ale ten bude dolezity dovtedy kym belarus prehraju s finmi i cechunmi v riadnom hracom case..
na druhej strane.. vyhra nad cechunmi by nam dala nadherny pocit a pokoj
@zipporah anti to anti tamto.. ak hrame proti cechom, som anticech.. ak sa mi paci hra rusov tak som anti(ich super) nic v zlom, ale ked niekomu fandim, som anti jeho super samozrejme nic v zlom..
ved tym ze poviete ze prehrame im nedavate nadej a prehraju to.treba verit.