ja ani neviem ako sa volajú tie mestá, ale ten úsek vlakom od košíc po zvolen síce trvá aj 6 hodín niekedy, ale milujem tú prírodu, úplne mi to ukľudní dušu vždy keď tade idem
ja som si pred pár dňami splnila svoj najväčší sen v rámci slovenska - sninu, novú sedlicu a trojhraničný bod na kremenci. teraz sa na prvé miesto dostali bardejov, svidník, medzilaborce, dukla a drevené kostolíky z okolia.
najviac sa mi páčilo v slovenskom raji, banskej štiavnici, súľovských vrchoch a na hrebeňovke malej fatry.
@zeriavka Michalovce a okolie, proste tu som doma, tu su moje valaly ... v maji sme boli zo skoly na exkurziu po svk ... no na nič som sa netešil viacej jak na návrat na rodnú hrudu
@zeriavka snad staci ze sa tam citim dobre nie ? .... inac neviem co na slovensku mame naozaj az tak zaujimave zeby to stalo zato vidiet a aby mi spadla sanka .... teda viem - nič
@zeriavka je to priemerné slovenské mesto, šak som ani nenapísala, že by sa mi niečím extra páčilo...len som chcela ísť do tých končín...ale zažila som tam úžasnú pohostinnosť a ochotu ľudí.
nepochodila som toho veľa takže neviem čo najviac sa mi páčilo ale asi prostredie blízko Tatier... a chcela by som strašne ísť priamo do Tatier (Vysokých či Nízkych to je jedno) takže kľudne sa niekto môžte pridať
Mám pochodené už mnoho na Slovensku a všade sa mi páčilo Každá jedna dedinka, každý jeden div Slovenska je niečim dokonalý... Ale sú konkrétne miesta, ktoré mi prirástli k srdcu a stále sa tam vraciam
(Mojim krédom je, že ten kto nepozná vlastnú krajinu nepozná ani sám seba)
@tiggy asi by si bola prekvapena, keďže študujem geo a chodíme na exkurzie tak som toho videl pomerne dosť veľa .... ale tak daj tip, čo je na SVK také žeby mi z toho spádla sanka ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
najviac sa mi páčilo v slovenskom raji, banskej štiavnici, súľovských vrchoch a na hrebeňovke malej fatry.
@rothschild v Michalovciach som bola, nemám ich ďaleko, ale neviem čo také zaujímavé by sa tam dalo pozrieť..
Bola som tam zatial sice len 2x, ale to mesto som si ZAMILOVALA.
ale tak chcela by som do slovenského raju, lebo tam bol snáď každý slovák len nie ja a potom ku kamoške do Popradu
A chcela by som ísť do Slovenského raja a do Tichej doliny
(Mojim krédom je, že ten kto nepozná vlastnú krajinu nepozná ani sám seba)