Ako sa citite v state, kde dlhodobo hladaneho vraha Mella po zatknuti pustia na slobodu pre procesnu chybu, kde romov ohrozujucich policajtov zbranou tiez pustia a kde cloveka, ktory posielal sudom nahnevane listy s nadavkami zbalia kuklaci?
co myslis, asi ako sa tu moze clovek citit, ked vidi taky rbnuty cerveny hranol v televizii..to by nebolo samo o sebe az tak hrozne, ale ta skoro polovica respondentov mi az nozik vo vrecku otvara
a ad nasa jurisdikcia, radsej skoda reci. a o tom ze mame, podla mojho nazoru, velmi mierne tresty, je asi skoda hovorit, ked v nasom state nemaju gule ani na taku vec, ako je ochrana nefajciarov(skrze vsetky vlady, ano, viem ze su omnoho vacsie problemy)
fúha mňa to dosť serie keďže ten zastrelený chlapec býval len kúsok od môjho domu(keď bol u otca), a ako malí sme sa spolu aj pár krát hrali... a keď už konečne nájdu vraha tak kvôli nejakým posraným papierom behá po slobode.... či radičová či fico stále je to tu jak u debilov....
Toto je posrana krajina...rodinkarstvo v oblasti zamestnania...debil v robote sa ti bude dividt ze nechces robit za 350 € mesacne 12 hodinove sichty denne...borec zabije psa, hrozi mu 5 rokov vazenia....dalsi brutalnym sposobom dobije cloveka, ktory zraneniam podlahne a hrozia mu 4 roky...nakoniec ho aj tak vidim behat po meste...po uliciach beha vyfetovana spita mladez a mna bude policajt fuckovat kvoli hovnu od psa...seru ma aj dochodcovske reci typu "za nasich cias"...a tak ...bolo by toho velmi vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
co myslis, asi ako sa tu moze clovek citit, ked vidi taky rbnuty cerveny hranol v televizii..to by nebolo samo o sebe az tak hrozne, ale ta skoro polovica respondentov mi az nozik vo vrecku otvara
a ad nasa jurisdikcia, radsej skoda reci. a o tom ze mame, podla mojho nazoru, velmi mierne tresty, je asi skoda hovorit, ked v nasom state nemaju gule ani na taku vec, ako je ochrana nefajciarov(skrze vsetky vlady, ano, viem ze su omnoho vacsie problemy)
Keď počujem "slovensko" začnem sa smiať,celá táto atrapa štátu je smiešna
Asociálnych Cigánov do pracovných táborov !
A dost sa smejem tim ludom co tu napisali a este len napisu ze :
To je proste Slovensko.
Korupcia a svinstvo je vsade , USA v tom ale vedu len to nie je take okate.
Alebo sa predrazi stadion.