@smajdalf hej hej, po zápase s Kanadou, ale iba skutočný odborník, čo sa vyzná aspoň trochu v tom vie, že Kanada je niekde inde, fanúšici len keď sa darí, viac ma štve, že Česi sa do nás navážajú, že sme tam ani nemali byť, mali tam byť iné tímy (USA....), kde to ale dotiahol český tím?!
no ja som celý zápas pozeral a veľmi pozitívne ma potešilo, ako dobre hrali... tak konzistentne, ako tím a každý zjavne robil to, čo mal podľa trénerovho systému robiť, inak by to tak dobre asi nefungovalo
@smajdalf jasne teraz máme bronz, zrazu je v našom hokeji všetko v poriadku... mame skvele podmineky pre mládež, bleee...
teraz im bude Fico a jemu podobni gratulovať a usmievať sa do kamery ale čo oni spravili pre náš mladežnícky hokej? spolu zo širokym ho vytunelovali, s trochou prehanania samozrejme
a chalani si to zaslúžili, predviedli super výkony, samozrejme gratulujem a som hrdy na to že ich par poznam, teším sa s nimi
tesim sa zlati su A Reway mal triedu 3 roky na zakladnej vedla mna, taky ticgucky chlapcek z ceska ked dosiel... . a Jendrol chodil so mnou naanglictinu
@frenkie477 jj, lebo to som uplne povedal vsetko. Ked mi chces picuvat, tak skus aspon za to co som povedal, ok Hovorim len, ze mame talenty. Aj napriek tomu, na jakej urovni su stadiony a praca s mladezou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no, klobúk dolu
» www.mojevideo.sk/video/221f3/kan...
nalozili nam 5:1 a predsa fanusikovia dokazali vzdat poctu nasmu brankarovi, za paradny vykon v zapase to by sa pri CZE vs SVK zapase stat nemohlo
rešpekt
teraz im bude Fico a jemu podobni gratulovať a usmievať sa do kamery ale čo oni spravili pre náš mladežnícky hokej? spolu zo širokym ho vytunelovali, s trochou prehanania samozrejme
a chalani si to zaslúžili, predviedli super výkony, samozrejme gratulujem a som hrdy na to že ich par poznam, teším sa s nimi
@3
čo umýva?
hehe
@erjedna
to je po česky taky slogán, vy pičúsi jedni
pekná pesnička, to je anglický
nejaké ostré slová si začal používať .D