O online shope neviem, ale tu v NR su tusim 2 converse shopy.. Kazdopadne vsetko, co je dovezene z ameriky tu bude stat podstatne drahsie ako tam, s tym sa treba zmierit..
z ameriky sa to v podstate neoplatí, to, čo ušetríš na topánkach samotných im dva razy zaplatíš na tom "cestovnom" a podobných poplatkoch
slovenské a české e-shopy majú ceny len o kúsok nižšie ako sú tie v obchodoch, ale napríklad čo som ja objednávala z jedného českého, ak si trafíš správne kúsky, prípadne objednáš dvoje- troje, tak sa to oplatí- ešte keď jedny vyberieš také, na ktoré majú akciu "bez poštovného"
keď sa dostanem k sebe na normálny pc, pošlem ti nejaké adresy, mám ich tam uložené...
Z vlastnej skúsenosti viem, že konversky treba skúšať a skúšať, preto Ti internetový obchod určite neodporúčam. Totiž, všetky converse, čo mám, sú inej veľkosti a čo sa topánok týka sa riskovať veľkosť neoplatí.
Ja keď som kedykoľvek pozerala online (gúglila som a prekvapivo mi to našlo dosť), stáli takisto ako v obchode, možno nejakých 5 eur menej, viac určite nie.. Ale zase poštovné..
@malapohroma ja ich uz mam par povyhladavane na nete, je mozne ze 1-2 uz neexistuje. v pohode objednas aj z ceska, dokonca niekedy aj z anglicka, usa, rakuska, nemecka + ebay, amazon. tiez planujem jedny co stali 110 € tu v amerike na to maju sale za 34 dolarov a cakompak s postou ma to vyjde 50 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
slovenské a české e-shopy majú ceny len o kúsok nižšie ako sú tie v obchodoch, ale napríklad čo som ja objednávala z jedného českého, ak si trafíš správne kúsky, prípadne objednáš dvoje- troje, tak sa to oplatí- ešte keď jedny vyberieš také, na ktoré majú akciu "bez poštovného"
keď sa dostanem k sebe na normálny pc, pošlem ti nejaké adresy, mám ich tam uložené...
@admin mozes zmazat temu, aby tu nezavadzala
Číňanky budú vždy len s Číny
converse nie su cinany ._____.
treba casto hladat na nete.
» www.twonations.sk/products.php?ei...
» www.conversky.cz/kategorie-1-chu...
» www.kingshop.cz/converse-m-69.h...
» converse-allstar.cz/index.php?optio... 〈=cs
» www.converseshop.cz/katalog/chuck-t...
» www.bicak.cz/...
» www.conversecz.com/buty.php?kat=3...
» www.catgang.cz/shop/znacky/?fi...
» www.urbanstore.cz/produkty/boty/c...
» www.converse-club.cz/anima/eshop/10-...
» eshop.nakupujici.cz/converse/...
» converse-boty.cz/index.php?optio...
» www.belona.cz/tasky-converse/...
» www.bi-boty.cz/fly/eshop/25-1-...
» www.converse-tasky.cz/...
» www.star-converse.cz/katalog/15/0/bo...
» www.crish.cz/converse/index....
» boty-converse.net/...
» www.converse-nitra.sk/index.php?page=...
» www.conversky.sk/produkty/boty.h...
» www.madmaxon.sk/index.php?ai=3&...