@2 poprekrúcaná historia? Myslíš, že tá legenda sama nie je poprekrúcaná? Kúpele v krvi a používanie železnej panny, ktorá ešte ani neexistovala - tomu vravíš dôveryhodná historia? ...
Bol to dobrý film. nedaj sa ovplyvniť názormi ostatných... ale ak to chceš vidieť ako horor, nebude sa ti to páčiť. Ide tam totiž o oveľa viac.
Muzikaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... na to som musela ist 2x do kina... a ak by este hrali pojdem zas
a milujem tie stare rozpravky co z casu na cas chodia na STV2
Polcas rozpadu bol taky... nedotiahnuty... Muzika bola lepsia ale hudba bola v oboch pripadoch super... teda aspon mne sa pacila...
Bathory som nevidela, ale chystam sa.... od Jakubiska mam radsej rozpravky... ale paci sa mi ze ma vlastny styl podla ktoreho ho dokazem identifikovat
Inak ja neviem pochopit ludi ktori nepojdu na film, alebo ho odmietnu pozerat, len preto ze je slovensky... ked som druhykrat sla na muziku a volala aj kamosov, vacsina ma odbila s tym ze je to SVK film a nema sancu to byt dobre a kvalitne... ti, co so mnou prisli nelutovali a boli mi este povdacni ze som ich dotiahla... len skoda ze my se tvorili polovicu osadevstva v kine
Aj slovenske filmy vedia byt dobre... cize Hor sa do kina
mne sa pacil film Vadi nevadi (asi pred 6 rokmi v kine) ale uz ho asi nikdy neuvidim ziadna telka ho nechce vysielat (koprodukovala to tusim Markiza a asi sa jej to zda malo komercne, tak to nikdy nevysielala, videokazety neexistuju, dvd uz vobec...)
Ja súhlasím s holyknight-om . Sváko Ragan je fajn a Nejasná správa o konci sveta,to je úplne niečo brutálne,ten Jakubisko asi fakt na niečom fičal,resp. fičí..
je vela filmov ktore a mi pacia aj svako ragan je dobry, alebo rysava jalovica, pacho hybsky zbojnik alebo o priceznej pysnej ... ani neviem este ake su ale urcite je ich viacej.
teším sa na Bathory desne bude to super,podľa trailerov.....a konečne zaujímavý veľkolepý amerikofilný poprekrúcaný pútavý a dobre natočený film!!!!koniec presne tým psychologickým hovadinám čo človeka ani nenapadnú pozerať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
chystam sa ale pozriet si aj nejake dalsie
Bol to dobrý film. nedaj sa ovplyvniť názormi ostatných... ale ak to chceš vidieť ako horor, nebude sa ti to páčiť. Ide tam totiž o oveľa viac.
jedine serial, a to Mafstory
ale tešim sa na tú batoričku
a milujem tie stare rozpravky co z casu na cas chodia na STV2
Polcas rozpadu bol taky... nedotiahnuty... Muzika bola lepsia ale hudba bola v oboch pripadoch super... teda aspon mne sa pacila...
Bathory som nevidela, ale chystam sa.... od Jakubiska mam radsej rozpravky... ale paci sa mi ze ma vlastny styl podla ktoreho ho dokazem identifikovat
Inak ja neviem pochopit ludi ktori nepojdu na film, alebo ho odmietnu pozerat, len preto ze je slovensky... ked som druhykrat sla na muziku a volala aj kamosov, vacsina ma odbila s tym ze je to SVK film a nema sancu to byt dobre a kvalitne... ti, co so mnou prisli nelutovali a boli mi este povdacni ze som ich dotiahla... len skoda ze my se tvorili polovicu osadevstva v kine
Aj slovenske filmy vedia byt dobre... cize Hor sa do kina
Vtackovia, siroty a blazni
A zajtra sa chystam na Batoricku Jakubiska mam velmi rad.
Medená veža, Orlie pierko - oboje z prostredia Vysokých Tatier a mal som rád aj seriál Horská služba (resp. Záchranári) keď ešte chodil
psychologicke hovadiny? co konkretne?