Kam si myslíte že kráča? Myslím že aktuálna téma keďže sú MS a dokonca na Slovensku...
Teraz ešte máme hráčov ale "zlatá generácia" nebude hrať navždy. A "20"-tke sa tiež nejak extra nedarí a "18" dokonca vypadla z elitnej kategórie. A kto bude hrať
Silne sa zvazuje ceskoslovenská liga Do 5rokov by mala byť Podlamna ej to super nápad zvačší sa návstevnost a hlavne úroven Potom budu vyrastať dobrý hráči či nám či CZ Predstavte si take brno vs Slovan
Neviem či je to pravda, ale čo som ja počul, tak máme nejaké šikovné mladé hokejky porozliezané po svete a veľa ľudí o nich nevie. Takže keď sa títo mladí vykorčuľujú prejde 15 rokov a budeme hviezdiť zase
ale beriete to tragicky.. pozrite na nemcov, pred dvoma rokmi boli na vypadnutie do prvej divizie a teraz nekompromisne vyhravaju jeden zapas za druhym..
@elefantt ale 15 rokov je trošku veľa nemyslíš?...a to že odchádzajú do sveta to len svedčí o úbohosti nášho slovenského hokeja a SZĽH....zažila som si na nom svoje...
@v3nty hmm tak o tom som ešte nič nepočula to fakt?...no to by bolo dobré a to kedy by sa malo udiať to spojenie?
podla mna slovensky hokej smeruje do riadnej pi*i....kym bude pri kormidle Siroky a spol tak lepsie to nebude...uroven nasho hokeja je velmi velmi slabucka...bohuzial :/
naš hokej ja sarychlo nespameta z domacej facky tak budeme hravať vždi len o zachranu na buduce isto a teba robiť mlady tim z extralikovej ligi až potom hračov volať z NHL ta sloveskehotrenera ako su filc a rigi slovensky ten
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a šak niektorí tí nad 18 nie sú až takí zlí.. musíme počkať kým sa zlepšia alebo čo ja neviem.. treba dúfať ale hlavne to nijak neovplyvníme
@v3nty hmm tak o tom som ešte nič nepočula to fakt?...no to by bolo dobré a to kedy by sa malo udiať to spojenie?