a ze co je na tom vtipne??ze ten kt ma dbat na nasu bezpecnost nedbal na svoju a siel splavovat Dunaj bez vesty...a takto skoncil...takyto zodpovední su tí nasi policajti
@thynusqa nerozčuľujem sa konkrétne na teba, ale na celú túto posratú situáciu.
Za to, že niektorí sa prihlásia do zboru len preto, aby mohli mlátiť cigánske deti a inými jebnutými spôsobmi si masírovať svoje ego, už tí ostatní, čo tú zodpovednosť fakt berú vážne, naozaj nemôžu
@thynushqa vsak aj u mna to bolo teraz poprvykrat.ale najlepsie na tom je ze som chcel ist len o tri ulice dalej.ale to bola ich chyba ze tam oni stali
ako ja ich fakt nechcem hadzat do jedneho vreca ale kym sa nepresvedcim ze fakt existuje nejaky normalny policajt tak neuverim...mozno to len u nas na vychode tak je...
@thynusqa mám ich v rodine viac než dosť, lenže väčšina skončila s tým, že aj keď robili na vyšetrovačke a podobne, tak skončili pri sprostom papierovaní, a do funkcií začali dávať tie mladé nevykysnuté mozgy.
mne to príde z ich strany ako neskutočné pokrytectvo vlastne oni sú tí ktorí by sa mali starať o dodržovanie zákonov...ale čo sa deje? sami policajti porušujú zákony spolu s nimi aj tí ktorí ich vymýšlajú tak vlastne na čo ich robia?? keď sú porušované?
@thynushqa no jasne aj keby si začala poukazovať na zločiny páchané PZSR vždy sa nájde x-tisíc ľudí ktorí ti povedia že si mladý staraj sa o niečo iného...a to čo prenikne na verejnosť je iba vrchol ľadovca...a ešte aj ten je poriadne ututlávaný a keď sa v ňom začneš hrabať tak pritiahneš na seba zbytočnú pozornosť a zlízneš si to pekne v tichúčku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a koľko že tých policajtov poznáte?
koľkí vám znepríjemnili život, že na nich máte takú pasiu?
napadlo vás, že sú to stále ĽUDIA, ako vy?
nuž len si hádžte všetkých do jedného vreca, svedčí to o inteligencii dotyčných.
Keby to nebol policajt, tiež je to také vtipné?
ale aj tak stále platí...policijee korupcijeee
Za to, že niektorí sa prihlásia do zboru len preto, aby mohli mlátiť cigánske deti a inými jebnutými spôsobmi si masírovať svoje ego, už tí ostatní, čo tú zodpovednosť fakt berú vážne, naozaj nemôžu
Jednoducho som len proti tomu,aby to bolo tak, že keď je už väčšina na chuja, tak sú automaticky všetci.
ako ja ich fakt nechcem hadzat do jedneho vreca ale kym sa nepresvedcim ze fakt existuje nejaky normalny policajt tak neuverim...mozno to len u nas na vychode tak je...
Obávam sa, že to tak nie je len u vás na východe