vyhrávajú u mňa Xenofón, Stojan a Grnďa... a Babeta a Kofolka tiež stoja za to.
ale niektoré mená sú tam krásne, napríklad Ilarion... no bavila som sa na tom asi akurát pred rokom, keď som to objavila... a fakt nechápem, ako sa niektoré mená do toho kalendára dostali...
Náhodou sa mi tie mená páčia. Používali sa často v stredoveku, v prvotlačiach, rukopisoch, listinách... Navyše ich ťažko bude nosiť "pár miliónov" ľudí, ako je to pri mnohých frčiacich menách dnes....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Drahoľub, Domoľub, Pravoľub
prečo je luciána a lucián v januári a nie 13.12?
Ja chcem syna Múdroslava! A druhý bude Čistomil. Dcéra Rusalka
Vševlad nemá chybu
Xenofón a Polykarpa Moderáta, Zoroslav, Eulália, Solveiga, Kunigunda, Ticiána, Krescencia, Annamária, Snežana, Virgín, Kvetoň, Mikuláška, Mstislav, Adelgunda, Geja
Jéj,je tam aj Dorian, Regulus, Eufrozína, Amarant a Sirius!
Umrem Džesika
gréci.. patrokles, Desdemona a perikles
Saturnín je krásne a aj Neméza má čosi do seba
odteraz nehovorím,že mám narodeniny na božidaru, ale penelopu a kleopatru
» sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_...
vyhrávajú u mňa Xenofón, Stojan a Grnďa... a Babeta a Kofolka tiež stoja za to.
ale niektoré mená sú tam krásne, napríklad Ilarion... no bavila som sa na tom asi akurát pred rokom, keď som to objavila... a fakt nechápem, ako sa niektoré mená do toho kalendára dostali...
a akurát som si spomenula, že kedysi som mala barbinu, kt. som volala Felícia (hrozne sa mi páčilo to meno
ale ma napadlo ako sa jednému chlapcovi pomstil otec a dal mu meno Samuel, takže bol Samo Vražda.
že pankrác som prečítala pankreas...
Jééj Sírius
Každopádne nemôžem z: Piroška, Xenofón, Polykarpa, Konkordia, Lívio, Ulriška, Trifon, Moderát, Scholastika, Školastika, Solveiga, Fridolín, Gerazim .... aa je ich kopa =D