Taaaakže.. tá gramatika, to je niečo Ešte preklepy, a sem-tam chýbajúci dĺžeň sa dá pochopiť, ale hrubky ako MYSLÝM si, že som škaredá, ako odpoveď v 66. otázke, alebo v 49. Aké sexuálne praktiky si už VYSKÚŠALY? + preklep ako bonus...
ale ako som tak citala vysledky z 2005 tak to je uplne o tom istom....dozvedia sa iba ze mlady zacinaju v 14 a postupom casu je vsetko viacej tolerovanejsie...
No tie hrubky tomu sa mohlo vyhnut to je fakt. Co sa tyka toho ze ak si to uz robila a odpoved nerobila som to a ani nemienim, zrejme boli otazky najskor formulvoane hrubo a az potom sa "kozmeticky" upravovali a sem tam proste nejaka odpoved usla tejto korekture... To vcelku chapem, obcas sa to podari aj mne ak pisem nieco na hrubo a potom to spracuvavam do krajsej podoby.
Inak milovanie je sex s niekym koho lubis nie? Aspon tak sa to tu vacsinou chape (z roznych diskusii to tak nejako vyplyva) a potom ti co sexuju len tak nemozu vyplnit lebo sa nemiluju len sexuju Snad chapete co som tym myslel
Chavez, a tak trochu máš aj pravdu s tým posledným odstavcom Ale zase robiť to.. čo? Háčkovať? Vyšívať? ...ja viem, že to každý pochopil, ale keď ty si začal filozofovať
@zuzanka17 vyryvas? Ked sme v teme slovensky sex tak "robit to" znamena sexovat/milovat sa/parit sa/ trtkat/sukat/kefovat (alebo co ja viem ako este sa to nazyva , ked budeme v teme slovenske vysivanie tak "robit to" bude znamenat vysivanie (aspon teda pre vacsinu ludi urcite
Pravdu povediac prestala som si vsimat hrubky alebo gramaticke skomoleniny... aj ked niektore i/y ma pobavili... ale autorovi islo o niečo ine ... som zvedava na clanok... (dufam, ze sa ho dozijeme...
mne vadilo hlavne aj to, že na začiatku som mal vyplniť orientáciu, aj tak mi to tam vyhodilo heterácke otázky ako či som mal babu alebo no neviem ako to tam teraz bolo, ale dosť mi to vadilo lebo som nevedel ako na to odpovedať, neviem ale celý ten test je ako keby zbúchaný na kolene, neviem kto ho a ako robil ale nemá moc veľkú úroveň.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak milovanie je sex s niekym koho lubis nie? Aspon tak sa to tu vacsinou chape (z roznych diskusii to tak nejako vyplyva) a potom ti co sexuju len tak nemozu vyplnit lebo sa nemiluju len sexuju Snad chapete co som tym myslel
dufam ze to nebude vadit ked som to takto napisal......