hovorí vám táto akcia niečo? Je to vlastne technopárty ktorá sa koná každý rok pri Veľkom Krtíši ale viem, že to bolo už aj inde... v čechách báva takz Czechtek ... Boli ste tam už niekto?? a neviete kedy to má byť tento rok? na nete som nič nenašla
slovtek nemá s technom nič spoločné. je to ilegálna hardtekkno párty kde by ti praskla hlava. ilegálne znamená nelegálne, to znamená že na nete o tom nič nenájdeš.
tiež som bola prekvapená že o tom hovorili v správach, pokiaľ viem ešte minulý rok bol slovtek nelegálny, čiže ho mohli rozohnať tak isto ako v čechách. btw na slovensku sa koná viacej free tek párty, ale ťažko je dozvedieť sa o nich. a je škoda že už majú povolenie (môj názor), stráca to tým pádom tú pachuť adrenalínu, odhalenia a pocit niečoho nekalého.
@madnesska moja reakcia ani náhodou nemala vyvolať ten pocit ktorý volala. ale budiš. obrň sa.
@onedisunity ... v poriadku ale tak si to napísala ako keby som bola ja vymetená trubka čo nevie o čo tam ide a nemá tam čo robiť (žeby preto že mám o pár rokov menej?) ... a mám taký pocit že v telke to bolo aj po minulé roky... neviem či zrovna minulý ale hej...
@madnesska na vek som sa ani nepozerala. trošku ma zarazilo to, že si to nazvala technopárty, čož technopárty je loveparade (a ľaľa jak super dopadla). SlovTek je o hardtekne
a to je niečo, čo málokto zvláda. ospravedlňujem sa v tom prípade, pripúšťam si chybu ale môj život už nemá zmysel ak sa o Slovteku hovorilo v telke už druhý rok po sebe!!
no dobre ale ja viem čo sa tam hrá náhodou som tam bola 2 dni... a neboli tam žiadny policajti ako všetci omieľali... a nazvala som to technopárty lebo to ľuďom viac hovorí niečo... je jasné že to nieje techno keď už z názvu vyplýva že slovTEK a nie TECH
@onedisunity ... no dobre ale ja viem čo sa tam hrá náhodou som tam bola 2 dni... a neboli tam žiadny policajti ako všetci omieľali... a nazvala som to technopárty lebo to ľuďom viac hovorí niečo... je jasné že to nieje techno keď už z názvu vyplýva že slovTEK a nie TECH
TEKNO VZNIKLO V ROKU 1992 BOLI TO PRVé PáRTY V ANGLICKU A VO FRANCII V OBOCH KRAJINáCH SU TIETO PARTY TVRDO TRESTANé AKO TRESTNý čIN -LUDIA ZISTILI žE IBA TIETO PRAVé PARTY IM DáVAJU TO čO INé NIE -SLOBODU.Preto v tom pokračovali a pokračuju dodnes a preto chodia sem lebo tu su zákony nie až tak prísne aj východný blok tam je to v poriadku.Prvá zmienka v čechách bola v lete 1994 prvá oficialna ilegalka kde bolo asi 5000 ludí z dánska ,švédska,francuzska,nemecka,rakuska,taliani a iba asi pár desiatok čechov čo náhodne stihli posledné 2 dni -party pritom fungovala asi už týžden-ak si nájdete časopis discobox z roku 1994-je tam o tom článok-prtišli jsme a málem sme nevideli...inde sa party začali srat a skomerčnievat asi v roku 1997-98 zato tekkparty ostali uplne izolované bez minima zmien.Preto tam počut kludne acidhouse z rokov 1987-1989,acid 1990-1994,rave,acidcore nad 200bpm,hardtrance,ambient,a pre tých najtvrdšých aj gabba,hardcore či speedcore a terror nad 800bpm.šKoda že nežijete v rokoch 1990-1995 vtedy sa robila naj hudba škoda že nebola takato doba ako teraz že všetko sa dá zohnat lahko ale to už neni ono neni to čaro starých zlatých čias ,ked sa konali rozne zrazy aj na uliciach nitry,topolčian,bratislava... Poctivá doba -všetko sme si vážili-každú nahrávku...Ale k veci teraz SLOVTEK NENI PRE ROZMAZNANé NUDRUMNBASOVé DECKá ALEBO HOMOSEXUALNYCH TECHHOUSE SRAčKáROV .Slovtek je v podstate ako woodstock kde hraju tažkú až horkotažko stravitelnu hudbu pre neznalcov a pre znalcov je to raj na zemi,hlavne ak dj a liveacts hraju pekelne dravo a agresivne .Slovtek-špina-hrdza-sučiastky,cyber,23,ultrakyberkultura,robotika,kybernetika
@acidhead už si niekedy na Slovteku bol? ja chodievam na free párty a nemôžem povedať ani jedno slovko,jednoznačne si to totálne užívam,musím len skonštatovať,že kto nebol-môže ľutovať a tento ročník Slovteku si už určite nenechám ujsť. 5.-7.8.2011 pri Lučenci
Slovtek áno 3 krát 2004,2007,2009....škoda že som nezažil tie -10 rokov v čechách tie boli určite tvrdšie a dobre zašité..inak dúfam že tento rok to bude aspon týžden a budu hrat aj acid core a starý rave a hardtrance..hlavne počut veci z roku 92-94 jáááájjj to je pre mna rááj...inak na freeparty moc nechodím lebo nemám info vždy ked treba ale v minulosti som pár zažil v pko,v starej dune a ešte v divadle ale naj su vždy na ulici alebo v prírode inak taká FUCKPARADE V BERLINE to je to naj naj čo na tejto planéte existuje ....úplný terror a old school...odporúčam....inak ja som už trošku starší ako ty takže ty si aj o 5 hudobných generácií dopredu ...mne dnes tie drum n basové odpadky nechutia fakt jedine gabber alebo tekno ...pekný večer prajem
proste slovtekk má povolenie len je to na mieste, ktoré sa objaví v pravý čas na pravo mieste aby si to našiel. alebo ten kto to má nájsť sa k tomu dostane. free tekkno party sú fajnota. a dá sa o nich aj celkom dozvedieť keď vieš hľadať. možno by sa ani nepovedalo ale je celkom sieť ľudí a sú celkom dobre poprepájaný tekk je život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@madnesska moja reakcia ani náhodou nemala vyvolať ten pocit ktorý volala. ale budiš. obrň sa.
ja len že lepší príklad, a inak, dík za hudobnú inšpiráciu na dnes večer
proste slovtekk má povolenie len je to na mieste, ktoré sa objaví v pravý čas na pravo mieste aby si to našiel. alebo ten kto to má nájsť sa k tomu dostane. free tekkno party sú fajnota. a dá sa o nich aj celkom dozvedieť keď vieš hľadať. možno by sa ani nepovedalo ale je celkom sieť ľudí a sú celkom dobre poprepájaný tekk je život