@apis sice tu asi spamujeme 8778 temu ale , je dobry ? 160 GB v prehravaci je inaksia pecka , a naozaj vydrzi 36 hod jak pisu ? lebo ja mam taku staru vykopavku , a pisu tam ze vydrzi 10 hodin a pocuvam furt a ide to ale 2-3 tyzdne :-d tak hento ked vydrzi 36 hodin tak to musi byt ina palka , tak fakt tolko vydrzi ?
ak kvalitné špuntíky za nie velmi vysokú cenu tak poviem že Sennheiser (od MX5xx vyššie).. AKG jedine tak tie navrchole a to nemá cenu tolko za ne vyhadzovať...
A ešte jedna perlička sluchátka "Yuin" čínska značka... u nás neznáme, ale vraj sú to jedny z naj špuntov na svete, dokonca dostali prívlastok Hi-Fi sluchádlá čo je na špuntíky dosť odvážne... Ja si tiež na ne brúsim zuby ale treba na to odvahu vo fórach po celom svete ich ludia dosť obdivujú, možno to raz risknem...
@jemino je viac nez dobry..tych 160gb sa neda nazvat ani pecka to proste nemas sancu zaplnit! =D vydrzi viac nez 36hodin pravdupovediac mam ho od januara a poriadne som ho nabijal iba prvy x ked som ho otvoril a daval tam hudbu od vtedy tomu staci ze sa trosku dobije pocas pridavania novej hudby+co som cital recenzie tak vydrz baterie sa nemeni ani po dlhorocnom pouzivani a ak hej tak minimalne..ale ma jednu chybicku krasy a o tu ze aj pri velmi opatrnom narabani sa ti na tej lestenej oceli v zadu objavia prve skrabance maximalne do tyzdna od jeho odbalenia a kolecko niekedy reaguje pomalsie nez na inych iPodoch kedze je to vlastne aj externy hardisk coz je dalsia jeho vyhoda
@jemino jasna kupa ako pre koho ak by si chcel mat na vyber tak este mozes hladat v radoch znacky Cowon ktora je sice lepsia nez apple vo vyrobe mp3, mp4 prehravacov ale zaroven aj drahsia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale ja mám také tie obyčajné
inak klasika Porta PRO či PX 100 (oboje nájdeš po 35, max. 40 eury... ak si priplatíš nejaké 4 eurá, máš ich aj v takejto bielej >
» www.najnakup.sk/Porovnaj_slucha...
a
A ešte jedna perlička sluchátka "Yuin" čínska značka... u nás neznáme, ale vraj sú to jedny z naj špuntov na svete, dokonca dostali prívlastok Hi-Fi sluchádlá čo je na špuntíky dosť odvážne... Ja si tiež na ne brúsim zuby ale treba na to odvahu vo fórach po celom svete ich ludia dosť obdivujú, možno to raz risknem...