NEviem či som jedinný, (preto sa pýtam že? že ked si pocuvam nahlas hudbu v sluchadlach a naraz ju vypnem tak mi na polsekundy tak..ako keby kŕč v ušiach..alebo pocuvam pesnicku a zrazu vytiahnem sluchadla a a to ticho ako keby mi sposobilo krc...ma ni
ale to nieje moc nahlas proste to nieje krc ..take..sklbnutie..ale iba vtedy ked nahle prestane hrat hudba..skus si to ..pusti si nieco nahlas na youtube a potom v strede to stopni...take hnusne v usiach terazked ide pesnicka ku koncu pomaly stisujem hlasitost aby ma neboleli usi
pol sekundy???? ja pocuvam furt cez sluchadla uplne najviac jak to ide, ze az rodicia cez 4 izby sa zobudia, ale toto sa mi tusim nestava. abo to aspon nestacim zaregistrovat
Počúvať na tichšie?...mňa bolia uši občas z ipodáckych a takých im podobné, ale nie je to z hlasitosti, ale z toho, že ich tam mám dlho...podla mňa za to môže ten magnet v nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
krce v usiach musia byt dost neprijemne..nic take som este nazazil, ale vacsinou ma usi svrbia ked pocuvam dlhsie hudbu
ja tu dva týždne trpím v týchto, mám pocit že mi zdemolujú a pomliaždia uši, vytlačia uzliny z krku.
tamtú bolesť nepoznám, som rada netreba mi novú do skúseností
@mccoffin nepchám to iste aj ked reproduktor
Ked uz tak bolest v usiach