» sluchadla.heureka.sk/esperanza-th104... ..... ja mam toto a su popiči ..... stali prosim pekne 11€ .... to len niektorí jebíkovia su takí, že pokiaľ nevidia pri sluchadlach cenu minimalne 50-60 € tak sa nimi ani nezaoberajú .... no nerobia nič viacej jak ojebuju svoju penazenku .... v pripade tu pritomnych mam niekedy pocit ze hlavne penazenku svojich rodicov
@simona12121 čo ti poviem ... presne o tom to je ... stali 30 € ... po zľave 12 € ... a to si zober že aj po tej zľave z nich chcel mať ziks .... predavajuci, prepravna spoločnosť ktora ich tu doviezla aj výrobca dakde v ďalekej číne .... čiže ich reálna vyrobná cena je koĽko ? 3,50 € .... a takto to máš so všetkým .... hlavne sa netreba nechať ojebávať a myslieť si že vysoká cena = super výrobok a opačne .... že za pár šupiek nekúpiš dobrú vec .... ... čiže komentar od @semhamforas sa mi zdal totalne mimo
@rothschild no a tie slúchadlá za 5-10€ majú tie výrobné náklady ešte nižšie. A k tomu, tie výrobné náklady sú vyššie ako 3,50. Pri 30€ slúchadlách to môže byť aj 10€.
Si počúvni ako znejú tie slúchadlá za 5-10€, ja si na hudbu nejako nepotrpím a nie som nejaký hudobný fajšmeker ani nič, počúvam väčšinou hudbu, kde netreba výrazné výšky a podobne, no ti lacné slúchadlá znejú fakt hrozne, stačí trochu náročnejší tón a chrčia.
Sú tiež ľudia čo počúvajú rozne elektronické štýly hudby, kúpia si slúchadlá z 10€ a zdá sa im to uau a tolen preto, že tie slúchadlá sú prebasované, čo je dnes väčšina tých lacných.
Nie som človek čo by dal za slúchadlá 200€ ale tiež ani 10€. Nepotrebujem si na tom uši zničiť+ radšej si kúpim jedny slúchadlá za 40€ ako 4 slúchadlá za 10€ len preto, že sa mi za pár mesiacov pokazia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale inak v pohode su
Si počúvni ako znejú tie slúchadlá za 5-10€, ja si na hudbu nejako nepotrpím a nie som nejaký hudobný fajšmeker ani nič, počúvam väčšinou hudbu, kde netreba výrazné výšky a podobne, no ti lacné slúchadlá znejú fakt hrozne, stačí trochu náročnejší tón a chrčia.
Sú tiež ľudia čo počúvajú rozne elektronické štýly hudby, kúpia si slúchadlá z 10€ a zdá sa im to uau a tolen preto, že tie slúchadlá sú prebasované, čo je dnes väčšina tých lacných.
Nie som človek čo by dal za slúchadlá 200€ ale tiež ani 10€. Nepotrebujem si na tom uši zničiť+ radšej si kúpim jedny slúchadlá za 40€ ako 4 slúchadlá za 10€ len preto, že sa mi za pár mesiacov pokazia.