Ahoj potreboval by som poradit ohladom sluchadiel.
Chcem take co sa ´´zapichuju´´ do usi (najlepsie ak by mali take stupliky)
s kablikom co sa nezamotava. Tak okolo 30€. Poradte prosim nieco kvalitne aby mi to po tyzdni neodislo. Chcem ich pouzivat na poc
mam tieto len v inej farbe... ziadne sluchadla so mnou nevydrzali viac ako pol roka, tieto ficia nieco cez 8 mesiacov (ako viem, ze zatial je to relativne kratko, ale pocuvam kazdy den, nosim ich len tak pohodene v taske, takze musia vela zniest). stale maju krasny zvuk, su ploche, takze sa nezamotavaju.. po skusani roznych drahych aj lacnych sluchadiel urcite odporucam » www.alza.sk/skullcandy-inkd...
Este chcem dobre bassy. @neutralnothing dik za radu. Ja som mal skullcandy JIB a asi po dvoch tyzdnoch mi prestalo hrat jedno sluchatko. Bohuzial som stratil blocek a nemohol som ich reklamovat. Predtym som mal TDK a s tymi sa stalo to iste. Akurat, ze ich sme reklamovali .
vyskusal som uz vela sluchadiel, ale tieto su urcite top » heureka.sk/sluchadla/marle...
Zvuk aj basy su dobre, pekny vzhlad, nezamotavaju sa kedze maju kabel pokryti textilom (no textil to asi nieje, ale nazvat to neviem), pri mojom pouzivani 3h/denne + s nimi aj spim tak mi vydrzali rekordny pol rok v pohode to reklamovali a od piatku bezim ma novych
100% spokojnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.alza.sk/skullcandy-inkd...
» heureka.sk/sluchadla/marle...
Zvuk aj basy su dobre, pekny vzhlad, nezamotavaju sa kedze maju kabel pokryti textilom (no textil to asi nieje, ale nazvat to neviem), pri mojom pouzivani 3h/denne + s nimi aj spim tak mi vydrzali rekordny pol rok v pohode to reklamovali a od piatku bezim ma novych
100% spokojnost