@mojdedo
Ja som používal štuple od prestigio ale som postrácal alebo sa roztrhli "samé" a momentálne by som chcel nahlavné či už kvôli filmom alebo hudbe
@Pdknight
hmm tie od amazonu no neviem drahé sú a vážne ten rozpočet je nadoraz ... si nemôžem dovoliť rozhadzovať ak hej kúpil by som asi beats slúchadla
@Pdknight superlux neodporucujem... teda co ja viem tak basy su dost ploché, celkovo aj zvuk... @Weny .. odporučil by som ti Sennheiser HD 205II... kvalitné spracovanie, zvuk tiež, no majú vačší prítlak na uši a po určitom čase ti to može prekažať ale to je sila zvyku... celkovo popozeraj sa po slúchadlach od značky sennheiser, alebo AKG
Môj brat má náhlavné Lamax Blaze, ktoré si veľmi pochvaľuje. Ja mám zase od rovnakej značky štuple - ktoré si pochvaľujem ja. Tie moje vyzerajú takto: » birdz.sk/littlefoxy/obra...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.muziker.sk/dj-technika/dj-...
(Osobne som za Shure SRH550-DJ, jeden kus je momentálne v Bratislave: » www.muziker.sk/dj-technika/dj-... - 75€)
Ja som používal štuple od prestigio ale som postrácal alebo sa roztrhli "samé" a momentálne by som chcel nahlavné či už kvôli filmom alebo hudbe
@Pdknight
hmm tie od amazonu no neviem drahé sú a vážne ten rozpočet je nadoraz ... si nemôžem dovoliť rozhadzovať ak hej kúpil by som asi beats slúchadla
@Weny .. odporučil by som ti Sennheiser HD 205II... kvalitné spracovanie, zvuk tiež, no majú vačší prítlak na uši a po určitom čase ti to može prekažať ale to je sila zvyku... celkovo popozeraj sa po slúchadlach od značky sennheiser, alebo AKG