Po odpalení 100teho kusu, klasickych sluchatiek, a po poslednych ktore mi odišli k novej mp3 po pár mesiacov, dám aj na Vaše rady, a možete sem odporučiť niektore ktoré vám vydržali aspon rok, pardon aspon den, mesiac + rady o ich uskladneni a prenašani..
Skús také obyčajné z Tesca, ja ich mám už skoro dva roky a zatiaľ statočne držia v kope a to ich nosím hodené vo vašku na rifliach poprípade namotané na telefóne (nič môc prospievajúce pre ne)
ja mám tiež obyčajné sony slúchatká čo som si kúpila v tescu a ani už neviem, ako dávno to bolo, zdá sa mi že celá večnosť, hoci pravda je, že ich neprenášam veľmi hore dole
jj, dlho som aj ja preferoval štýl tesca a pod.....ale proste už ani rozdiel nie je medzi tymi kupenymi v tescu v datarte či od vyrobcu koss, a neviem čo robim zle fakt, prečo tie sproste kable nemožu vyrbať z nejakeho titanu alebo podobne... aleo keby sa aspon dali nejako opraviť.......
» sluchadla.heureka.sk/creative-ep-630... Kupoval som ich začiatkom septembra 2012 (!), prakticky každý deň počúvam niekoľko hodín (cestou do školy, cestou autobusom domov) a stále držia. Predtým som mal 2x originál od Samsungu a pri obidvoch mi po 3 mesiacoch prestalo jedno sluchátko hrať. Aj keď predtým som zvykol ich odpojiť, narýchlo zmotať do guče a hodiť do vrecka možno preto tak dopadli, teraz ich odpojím a hodím do priehradky vo vaku.
Aj ja som rovnaky nestastko na toto...ked som naposledy asi pred mesiacom hodila do kontajnera rovno na ulici kossy ktore neboli schopne vydrzat opakovane viac ako mesiac...som si kupila philips, zatial drzia...ale najvkvalitnejsi kablik mali zatial tie od mojho telefonu samsung, vydrzali viac ako rok...
síce viem, že hľadáš také tie klasické, ale ja mám už 4. rok canyon s púzdrom (za 6,90 z NAYka) (také štuplíkové) a stále rovnako dobre fungujú (mám ale dojem že už ich nedodávajú, málokde ich teraz už dostať) ale naozaj sú skvelé, pomerne lacné a ja ich používam každý deň, keď idem do školy, prežili si toho už veľa a stále im nič nie je (čo sa čudujem, pretože s predchádzajúcimi mám asi také skúsenosti ako ty )
Ja som tiez mala problem ze vsetky sluchatka sa mi do mesiaca pokazili...dokonca Kossy sa pokazili do 3 dni a preto mi odporucali JBL J-22 a tie uz mam rok a idu perfektne a dobre je ze nemaju sancu sa zamotat kedze su hrube a preto si myslim ze tak dlho vydrzia
Ja mám Urbanears Plattan (robia aj štuplové) a som najviac spokojná, pomer cena/výkon je super, nikdy mi slúchadlá nevydržali dlhšie ako pár mesiacov, tieto mám skoro rok a sú ako nové
Plus majú tam jack do kt. si môže niekto iný zapojiť slúchadlá a môžete počúvať to isté, dosť praktická vec
@1@2 jak môžte cez také hovná počúvať hudbu ? :ble:
Jednoznačne Creative EP-630
Mne vydržali rok a pol, potom mi ich reklamovali, ďalej vydržali skoro 2 roky, zas mi ich reklamovali a teraz prežili cca 3 a pol roka (+ jedno vypratie v práčke) a stále fungujú. Ale stratil som ich
A nosiť ich môžeš ako chceš. Hodím do vačku na rifliach, rozmotám a počúvam. Vždy vydržali minimálne rok. Rovnako aj bratovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale mal som aj také ako v @2 (len ružové) a bol som s nimi spoko do konca našej spoločnej púte
@sumivybanan a ako presne si ich rozbil zničil? natrhnutý/prelomený káblik, zničený repráčik, poškodený jack?
Plus majú tam jack do kt. si môže niekto iný zapojiť slúchadlá a môžete počúvať to isté, dosť praktická vec
Jednoznačne Creative EP-630
Mne vydržali rok a pol, potom mi ich reklamovali, ďalej vydržali skoro 2 roky, zas mi ich reklamovali a teraz prežili cca 3 a pol roka (+ jedno vypratie v práčke) a stále fungujú. Ale stratil som ich
A nosiť ich môžeš ako chceš. Hodím do vačku na rifliach, rozmotám a počúvam. Vždy vydržali minimálne rok. Rovnako aj bratovi.