Caute chystam sa bratovi na vianoce kupit sluchatka do mobilu, poradite nieco kvalitne a za dobru cenu? Nechcem tie co su teraz ´´ moderne ´´ (tie obrovske na hlave)
inak je tam napísané že sú kompatibilné s Apple zariadeniami, ale ja mám Asus notebook a používam ich a ten zvuk je aj tak pánsky nenechaj sa zastrašiť monopolom!
@tosom ked ja uz po predoslych skusenostiach mam dost strach vychadzovat hen tolko eur za nieco, co sa mi pravdepodobne po par mesiacoch pokazi ale aj tak dakujem, budem pozerat po nete este
asi by boli pre mna aj tak najlepsie sluchadla s takym kablom, aky ma moja nabijacka od notebooku
@6 inak prisahám že slúchatká ktoré dávajú k mobilom (hoci možno nemajú najlepší zvuk) vydržia 100x dlhšie ako ked si nejaké človek kúpi slúchatká zvlášť v obchode neviem čím to je.
grammar nazi: su to sluchadla a nie sluchatka
tip: ja mam z ciny za 3e a hraju uplne rovnako ako panasonic za 18e s bass boostom
@12 vacsina sluchadiel (do usi) maju rovnaky princip, rovnaku technologiu /predsa len, na tak malom priestore moc variant techniky nieje co sa tyka sluchadiel/.. vsetko na jedno kopyto, avsak ked jedno by malo no-name znacku a druhe by mali Apple, tak by stali o 50e viac
@erjedna vyskúšaj si slúchadlá senheiser cx 300 za 35e a slúchadlá hociktoré štuplové do tej ceny a uvidíš,že predsa sa na tom malom priestore dá niečo zmenit a zdokonalit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a už som mala fakt všeličo od 5 do 30 eur a rekord výdrže bol necelý polrok..
asi by boli pre mna aj tak najlepsie sluchadla s takym kablom, aky ma moja nabijacka od notebooku
tip: ja mam z ciny za 3e a hraju uplne rovnako ako panasonic za 18e s bass boostom
@12 vacsina sluchadiel (do usi) maju rovnaky princip, rovnaku technologiu /predsa len, na tak malom priestore moc variant techniky nieje co sa tyka sluchadiel/.. vsetko na jedno kopyto, avsak ked jedno by malo no-name znacku a druhe by mali Apple, tak by stali o 50e viac