Viete čo sú tie také klasické obyčajné slúchatká. Také "štuplíky" do uší... Sú mi nejako nezvestné a chcela by som si kúpiť nové. Lenže absolútne sa nevyznám či je jedno aké si kúpim a zvuk a všetko bude rovnaké alebo ako. čo som na nete pozerala som našl
Tieto gumene ktore sa strkaju do zvukovodu neznasam. Ja potrebujem klasicke plastove s tym penovym frasom. Take Sennheisery ich maju pomerne dost v celkom dobrom cenovom rozsahu.
Spominane creative mam aj ja a su super.. Odporucam este aj Koss mirage.. Sice tu znacku neznasam, ale tieto na moje pocudovanie hraju velmi dobre za tu cenu..
Tak ono sluchatka za 200eury sa oplatia, ak na to mas a mas dobry zdroj zvuku Ale priemer su asi tie co ti tu posielali, ono pri sluchatkach okolo 15 eur moc velky rozdiel v kvalite zvuku nebude..
tak nakoniec mám » www.alza.sk/philips-she3581... teda tie čo mi odporúčala parazita. Aj keď skôr asi chcela tie druhé v obchodíku ich nemali. Ale nevadí. Som spokojná aj s tými zatiaľ. Predavač vravel že sú dobré. Že jeho kolega ich má a že si ich chváli. takže dúfam že sa nepokazia nestratím ich a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov