@6 ... ak mas rovnaky zdroj, tie parametre zacnu prezradzat viac. Ja mam v oblube len stuple od Sony. Tam pri prehravacoch a telefonoch citis rozdiel aj medzi 106 a 108dB. Kedze oblubujem len jednu znacku a jeden druh, tak su pre mna zaujimave parametre: Impedancia, citlivost, kmitocet a dlzka kablika
@hoperpohroma prepáč a neber to osobne, ale tie Creativy sú kvalitou hodné tak 15 eur max, takže gagrr ich rozhodne neodporúčam... Hoci k tým Canyon sa ani vyjadrovať nejdem, to je ešte horšie.
@gagrr za 17 eur nekúpiš kvalitné slúchadlá nikde. Najprv by si mala konkretizovať, či chceš náhlavné (uzavreté, otvorené?), alebo štuple? Aký je tvoj cenový strop?
@matheusko@valki má pravdu. Všetko z "Impedancia, citlivost, kmitocet a dlzka kablika" ti povedia veľké hovno o tom, ako hrajú. Ešte tú dĺžku káblika a citlivosť by som bol ochotný zohľadniť pri kúpe, ostatné ti môžu byť ukradnuté. Ešte aj tá citlivosť je diskutabilná, keďže pridať si hlasitosť nemôže byť pre nikoho problém a všetky dnešné prehrávače aj mobily majú dostatočnú výkonovú rezervu.
Ešte by ma zaujímalo a to sa ťa úplne vážne pýtam, ako sa cíti taký rozdiel medzi 106 a 108 dB SPL?
@whisper tak mne je celkom jedno ze su hodne 15 eur, lebo keby som si nasla creativy za 15 eur tak by podla tvojej matiky boli hodne 7,5 eura. A kedze viacej ako 30 nemam a kvoli tym 30 euram mesiac neobedujem, nemam moc na vyber co si kupim. A drahsiu znacku uz vobec. Nie kazdemu to pada z neba ako slniecko, takze..
@hoperpohroma mne tiež nič nepadá z neba a dovolím si tvrdiť, že o tom niečo viem, keďže sa živím sám už niekoľko rokov... Pointou bolo, že za rovnakú cenu sa dajú kúpiť aj lepšie a nie, že si treba kúpiť drahšie.
@whisper tak to by ma zaujimalo ake lebo ja chcem vyhradne stuple a so znackou creative mam len dobre skusenosti, a nie som ani nejaky narocny posluchac ze by mi bolo treba nejake mega sluchatka..
@hoperpohroma Sennheiser, Jays a-Jays, AKG, SoundMagic... Creativy sú úplne na zahodenie, pretože je aj veľa horších možností, ale za 30 euro sa už rozhodne dá kúpiť aj o poznanie lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@gagrr za 17 eur nekúpiš kvalitné slúchadlá nikde. Najprv by si mala konkretizovať, či chceš náhlavné (uzavreté, otvorené?), alebo štuple? Aký je tvoj cenový strop?
Ešte by ma zaujímalo a to sa ťa úplne vážne pýtam, ako sa cíti taký rozdiel medzi 106 a 108 dB SPL?