Serus nazdár. Trochu sa nám zmenili služby a ceny pošty, v možnostiach kde sa dala vykalkulovať cena toho čo chcem poslať pribudlo pár veci a nerozumiem im.
Napríklad, vždy ked som posielala niečo do 2000g posielala som to ako list.zásielku a nebol probl
podľa mňa ako list môžeš poslať všetko (do určitej hmostnosti) čo sa zmestí do obalky lebo zbytočne by mal napr. polmetrový plyšák 500g (čisto teoreticky) keby si ho musela dat do velkej krabice to hádam chapeš.
a za dobierku si pošta pyta peniaze zrejme preto lebo je to služba navyše. kedže poštar nielenže doručí balik na adresu ale ešte aj musí odniesť peniaze ktoré mu zaplatí príjemca balika... aspon teda mne to logicky vychádza tak
@drobec186 ja som posielal mobil v krabici ako list, je tam nejaka podmienka, sa mi zdá, že nesmie presiahnuť 50 cm, proste, že nemá byť veľká... majú bezplatné číslo, tak sa opýtaj
@miaja keď obyčajný list doručil, tak ho musí aj nahodiť do track and trace, aby ho tam odosielateľ videl, takže je to rovnaké, ako dobierka a nepriplácaš si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a za dobierku si pošta pyta peniaze zrejme preto lebo je to služba navyše. kedže poštar nielenže doručí balik na adresu ale ešte aj musí odniesť peniaze ktoré mu zaplatí príjemca balika... aspon teda mne to logicky vychádza tak