Už dlhšie nad tým uvažujem, ale až dnes tak reálne
Mala som v pláne si kúpiť klasický slzný sprej, ale ako tak googlim natrafila som na niečo čo sa volá ´pepper spray´.
Dočítala som sa vraj slzný sprej neúčinkuje na opitých ľudí. Je to možné?
Teda o
jedno viem naisto,pepper sprej neucinkuje na upirov (to bolo v sumraku ... neviem ,ale tak asi je lepsi ten pepper,neviem neyznam sa v tom ale nebolo by odveci kupit si to na obranu,chodim domov z mesta niekedy v lete pesi cez pole a tam je to take dost divne takze mozno by sa zisiel... a je to legalne podla mna,preco by nemalo??
ked je niekto taky natrtkany, ze na neho vobec neposobi slzak, tak sa ani nemusis bat, ze by ta ten clovek nejako ohrozoval... ten pepper by mal byt ale silnejsi..
Ja to mám domaaa frajer mi to kúpil keď sme spolu začali chodiť lebo sa o mňa bál no ešte som ho nepoužila...ale pamätám si že raz došiel brat a pozeral si ho...a keď mi ho vrátil tak som ho chytila za trysku a odložila...asi tak po pol hodine som si pretrela oko a myslela som že skapem od bolesti kokos to tak štípalo:-! ani vypláchnuť mi to nešlo ani nič otrasnéééé
Ja by som si kúpila ten paralizačný...bratov kamarát to mal a vraj to na niekoho na striekal a on padol na zem a začal sa triasť a tak...
podla mna je jedno ci si kupis nozik, normalny farebny spray alebo slzny.. pokial nebudes mat moznost pouzit to (pretoze ta niekto napadne rychlo a zozadu, a pochybujem ze zo slzakom abo nozik budes chodit po ulici) tak ti je to nanic... najlepsie je podla mna sa naucit branit telom...
Tak iste, že to z praktickej stránky až také ružové nebude..
Ale je to fakt nepríjemný pocit, keď som niekedy nútená ísť večer sama domov, navyše je všade toľko chorých jedincov.
Tak keď nič iné vopchám si ho do dlane a hneď mi bude veselšie
pepper spray je riadne svinstvo. Videl som použitie v dokumente o amerických najtvrdších väzniciach Človeku to tak zovrie oči že keď si ich chce vypláchnuť musí si ich otvoriť prstami Či to je však na Slovensku legálne netuším Každopádne radšej ten slzný, keď už to má človek na útočníka použiť nech to je poriadne
no ja neviem..tiez mi to nutiaa kupit si to..ale stejne si myslim, ze v rychlosti, ked niekto naapdne odzadu, ze to bude dost na nic..to by som to musela mat stale v ruke.. a moze sa stat, ze napadnu cloveka tam, kde to caka najmenej...
fúúha..mne ho ponúkal spolužiak(neviem prečo asi ..aale podľa mňa je legálny..šak pre bezpečnosť,nie? ale kým by som ho ja vyondila z tašky,už by aj bolo po mne..alebo by som si ho práve v tú chvílu zabudla doma..takže mi je nanič..teda dúúfam že mi bude v živote nanič..nechcem aby ma niekto zakopal v nejakej priekope
Ja som ho raz kúpil bývalej, keď som sa o ňu bál. A kúpil som jej taký ženský Bbol velký asi 8 cm a trocha hrubší ako pero, takžesi to mohla dať všade a ešte k tomu mal aj poistku aby sa len tak nestlačil. Presne pre ženy, aj som jej vysvetlil, ako sa s tou poistkou robí. Nemusela ho nikdy použiť a to som len rád. Vždy keď niekam išla a nezobrala si ho tak som jej vynadal tak ho začala nosiť a dúfam že ho ešte nosí. Raz sa nanho pozerala jej sestra že čo to je, nastriekala to tuším na stenu a už len išli z izby a kašlali
@21 kamoš mi rozprával príbeh, ako takýto sprej (ale asi to bol nejaký spešl vojenský) nastriekali v škole na tabuľu, prišla učiteľka a začala písať. Začali jej slziť oči a musela vynehnúť z triedy, tak mali z toho veľkú haluz
Zdravim, ja viem, ze v podmienkach je, ze komenty nesmu odkazovat na ine serveri, ale musim aj tak v zaujme informovania jeden link vlozit. Dobry navod, ako ten slzak pouzivat je na
.. a rozdiel medzi slznym sprejom a pepperom prakticky ziadny nie je, len ten "slzak" je neucinny na psov a zver. Pepper je brutal na ludi a tiez na agresivnych psov. Slzak je castokrat lacnejsi, ale oplati sa vrazit tych 200 korun do Pepper Spreja, skutocne je lepsi. Mal som to v ociach, stipe to akoby Ti nasypali do oci prasok z cilipapriciek, ten slzak je taky slabsi... vedel by som niekoho este napadnut v pohode.
moj kamarat to ma nema ani 18 .. a stacilo ze to strekol v budove a kaslali sme a slzili a soplili šeci .. nebviem si predstavit ze by mi to voladoo strekol na tvaar alebo prii tvar ......neviem de sa to da kupit ale mno...je to super ked idete v noci alebo co aby ste to mali poruke .. zarucujem ze to zlozi nielen opiteho ale aj mrtweho hahahha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja sa brániť nvm, tak by sa mi hodil ale nehovorím, že pri útoku by sa zo mňa nestala agresívna sviňa
Ja by som si kúpila ten paralizačný...bratov kamarát to mal a vraj to na niekoho na striekal a on padol na zem a začal sa triasť a tak...
Ale je to fakt nepríjemný pocit, keď som niekedy nútená ísť večer sama domov, navyše je všade toľko chorých jedincov.
Tak keď nič iné vopchám si ho do dlane a hneď mi bude veselšie
preto radsej chodim v skupinkach..
www.silverbull.sk/2009/03/20090319-navod-na-pouzitie-slzaku.html
Peace (;