ano ale pbcas placem aj od stastia,a ked nie tak asi take ze laska a podobne a hudba,hmm ked pocuvam niektore tie texty tak ani nemusim mat dovod a placem ale to bude tou pubertou
Neplačem často, len ked je fakt dôvod - hej u mna je to zväčša laska iný som zatial nemala ale ked som bola mala som plakala kvôli všetkému, a mavala som pritom aj zavrete oči preto som raz na dulovom narazila do kvetinača a rozrevala sa ešte viac
a jasné že ti je lepšie - vyplavuješ tým hormon stresu, už si nepamätám ale ako sa volá
ja placem uz naozaj pri maxime ... ked uz proste pridlho nesiem bremeno ... a ci uz nestacim s dychom, ked som konfrontovana tazkostami v zivote ... ale v globale , placem malo a len pri pre mna dolezitych a bolestnych veciach
ja priznávam, že plačem aj od hnevu :' Ako nejaké malé decko, ale keď ma niekto (alebo niečo) vytočí, tak stačí jedno slovo, jedna otázka a je mi do plaču. Vtedy utekám čo najďalej od všetkých ľudí.
Ale plačem aj od šťastia Plakala som na narodky aj na stužkovej, keď ma úplne prekvapili a dojali moje kamošky
heh ja som sa rozisla s jednym chlapcom kvoli dialke a som mu napisala ze citim ze ho stracam a ze mi chyba to ake to bolo pred tym... a on na to odpisal ze mal vela prace a ze mame sa stale radi... no mala som pms a rozrevala som sa ako mala
ja som naposledy plakala na konci roka.. 27.6.08..lucila som sa s mojimi spoluziakmi a nektorimi uz navzdy a este aj zo skolou.. ke dosm tam prezila 9 rokov a zrazu je konec atk som preplakala 2 hodiny v kuse ale to nebol plac to bol uz rev.. podarilo sa mi rozrevat est eja zopar ucitelova daktorich spoluziakov.. na ktorich to dako nevedelo dojst.. ale no pootm ked sme sli von.. tak a tam v podniku ked som revala tak to uz bolo dost ale potom ....to bolo celkom dobre...ale tes nekedy proste zacnem plakat a pospominam si na vseliake veci a kedsa z toho vyrevem tak mi je super
tak ja plačem len zo smútku, keď mi je smutno.. nie veľa, už si ani nepamatám kedy som veľa plakala, možno naposledy keď mi niekto umrel a som si istá, že budem veľmi veľa plakať, keď sa rozídem so svojím súčasným priateľom
a ešte niečo?? obmekčujete slzami svojích frajerov/frajerky alebo rodičov?? keď niečo chcete??
placem pri Armagedone, od nerovov-takych od zurivosti...a jasne, ze ja kvoli laske...kvoli priatelstve...ja to mam skor take ze ja sa vyplacem raz za urcitu dobu, potom sa to hromadi, potom sa zas vyplacem a tak..
tak ostala som zarazena pretoze úplne bezvetrie si púšťam aj ja a zabera okamžite aj viackrát po sebe...smrk... tak ja mavam take placlive obdobi kazdy mesiac a to niekedy aj bez priciny, teraz mi je smutnucko za priatlom tak preto...ale tieto pomale pesnicky so super textami zaberajuuuuu
ja teda len zriedka. ale skor to delim na dve skupiny, niekedy mi len vyhrknu slzy a tecu, a to neviem ovplyvnit, to je tak mozno raz za mesiac. a ked placem, tak naozaj, aj s efektami ako zvuk a pod. tak to malokedy, parkrat do roka mozno
ja nikdy nie zo sentimentality.. nikdy som neplakala od dojatia - ja plačem len vtedy, ked som na tom veľmi zle (čo je v poslednej dobe dosť často, prečo aj často plačem)
ja skoro nikdy neplacem .. ja som typ cloveka ktoreho len tak nic nerozplace... som si toho uz dost zazila asi som uz tak silna po tom vsetkom ze uz neplacem .. ale ked uz placem tak doma ked nikto nie je doma ked ma nikto nevidi .. iba kvoli trom osobam v zivote som sa rozplakala na verejnosti .. kvoli osobam ktore mam strasne rada
ja tiež moc neplačem....iba ma dokáže k slzám doviesť, keď hoci aj v telke vidím niečo hrozne smutné, alebo keď vidím, že niekto pre niečo vážne plače.....no a keď na mňa príde niečo ako úplný stav smútku (skoro plač), tak si púšťam nejakú tú romantiku od Evanescence, alebo hoci aj niečo tvrdé...to mi pomáha...takže všeobecne hudba ale ináč plačem aj od REHOTU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a jasné že ti je lepšie - vyplavuješ tým hormon stresu, už si nepamätám ale ako sa volá
Ale plačem aj od šťastia Plakala som na narodky aj na stužkovej, keď ma úplne prekvapili a dojali moje kamošky
Ale vyhrotene situacie sa snazim riesit inak ako placom , i ked aj to niekedy pomaha
a ešte niečo?? obmekčujete slzami svojích frajerov/frajerky alebo rodičov?? keď niečo chcete??
ja teda len zriedka. ale skor to delim na dve skupiny, niekedy mi len vyhrknu slzy a tecu, a to neviem ovplyvnit, to je tak mozno raz za mesiac. a ked placem, tak naozaj, aj s efektami ako zvuk a pod. tak to malokedy, parkrat do roka mozno