posledné 3 roky som na tom rovnako... proste zo dňa na deň som dostal brutálny smäd a odvtedy pijem neskutočné množstvá. denne stiahnem cca. 3 litre, občas sa to blíži aj k štyrom... ale neriešim
pokiaľ sa neobjavia nejaké ďalšie príznaky cukrovky, nerieš to a pi (ak môžem poradiť, minerálka s citrónom inak brutálne uhasí smäd)
Ale to máš ešte v pohode, nič si z toho nerob. Mne sa tiež občas stáva, že vypijem o dosť viac ako tie tvoje 3-4 litre a som neskutočne smädná, no nevšímam si to a časom to prejde, ja to vynímam tak, že si len potrebujem doplniť chýbajúcu vodu.
ja vypijem denne tiez asi 3 litre nekedy aj viac hlavne po opici aj 5 litrov ale nwm no vyskusaj ist k lekarovi lebo by to mohol byt aj ten zvyseny cukor .
podla mna je to normalne, opytaj sa doktorky ale nemal by to byt problem 2,5 litra by mal vypit kazdy clovek. Pokial nepijes daky humus alebo nepijes stale rovnake mineralky tak by to nemalo vadit. Ma to skor vyhody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pokiaľ sa neobjavia nejaké ďalšie príznaky cukrovky, nerieš to a pi (ak môžem poradiť, minerálka s citrónom inak brutálne uhasí smäd)
Neviem podľa mňa to nie je normálne.Ja vypijem len pár hrnčekov denne.Vypiť viac ako dva litre podľa mňa nie je zdravé.
Ale nesnazis sa nahodou prestat fajcit ci pit kavu? Alebo si nezacala fajcit? To su take najbeznejsie priciny.
Ale ak uz niekto ide nad tych 6 litrov uz to nie je dobree, sa moze upit k smrti.
a teraz bez srandy... daj sa fakt skontrolovať, urobiť krvný obraz, nech máš istotu, že tvoj problém je iba smäd a nie aj niečo iné...