Niesom ten typ cloveka, ktory nevie co ma komu kupit. Kazdemu sa snazim kupit nieco osobne, alebo nieco co ma rad. No s priatelkou sme spolu asi len 3 tyzdne a neda sa povedat, ze by som ju dokonale poznal. Viem, ze ma rada vesmir, rada cita knihy o nejak
ten večer je super, veď to skús naplánovať na noc, kedy bude vhodné počasie. a tie pančuchy sú tiež dobrý nápad. alebo aj celé pančuchy, nech jej nie je zima
ten vecer s lampionom by bol fakt super....uuplne si to viem predstavit....nho naaaadhera..... K tomu sexi pradlu: ak ste spolu len tak kratko a este ste spolu nespali, tak to jej urcite nekupuj!!!!....teda aspon mojho nazoru
wow ten levitujuci globus to je pecka no ale s romantikou vedie lampionik, ale najmenej dva, nech si kazdy pusti svoje prianie heh.. ale s tym pradlom by som to po troch tyzdnoch asi neskusala..neviem
to s tým lampiónom! to keby niekto pre mňa spravil, sa asi rozplačem
alebo tak,kúp jej nejaké oblečenie, kozmetiku asi nie,lebo to sa minie...a plyšáka nie! alebo ešte skús inteligentnú plastelínu a ten glóbus je tiež fajn
hej hej, ten lampión som si akroát minulý týždeň púšťala so ségrou a fakt je to strašne pekné... kašli na drahý glóbus, toto poteší viac
len je fakt, že by malo byť ÚPLNÉ bezvetrie... ak by to počasie nevyšlo podľa mňa by si jej mohol povedať čo si chystal ale nie je dobré počasie tak to skúsite zajtra alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo tak,kúp jej nejaké oblečenie, kozmetiku asi nie,lebo to sa minie...a plyšáka nie! alebo ešte skús inteligentnú plastelínu a ten glóbus je tiež fajn
len je fakt, že by malo byť ÚPLNÉ bezvetrie... ak by to počasie nevyšlo podľa mňa by si jej mohol povedať čo si chystal ale nie je dobré počasie tak to skúsite zajtra alebo tak...