Ahojte, mám problém. S mojim dievčaťom chodím už 4 mesiace... Zo začiatku sme spolu bývali vonku aj celý deň.. Nakoniec po 2 mesiacoch sme sa rozišli.. Kvôli tomu že som jej ževraj liezol na nervy.. Po mesiaci sme sa dali znova dohromady.. Je to tak ako p
Ja chodím s priateľom dva roky aj niečo a sme spolu tak 2 X do mesiaca a ked vyde nejaké volno tak zase dva týždne od rána do večera iba spolu a je normálne že si aj blízky ludia lezú nie ani tak na nervy no skôr, potrebujú aj svoj priestor. Podla mna ak sa naozaj lúbite tak to prekonáte ako my.
3krat tyzdenne je malo? ja som s priatelom pol roka a byvame spolu tiez tak 2-3krat za tyzden a aj ked mi tie ostatne dni chyba, zda sa mi to tak akurat
bez urazky, ale ty sa vob3c pocuvas???? predtym sme boli cele dni spolu????.....ci boha....akoze je dobre byut spolu tak 4x do tyzdna pod dna spolu travit trebarz, ale dennodenne cely den travit s frajerkou????....uz ti to dochadza ci potrebujem este nieco dodat???
Sak sa kus uvedom....niet divu, ze jej lezies na nervy ked ju chces mat pomaly na obojku.....ja to fakt dakedy nechapem, akoze je samozrejmostou, ze ludia chcu byt spolu, ale kvoli laske zacat zanedbavat vsetko ostatne je privela....
Co takto si najst aj iny program ako robit ulohy, sport, venovat sa kamosom nez vymyslat sposoby ako sa frajerke pchat kazdy den do riti???
Nic v zlom, ale ked chce s tebou travit malo casu lebo ma obavy, ze jej zacnes liezt na nervy je signal k tomu, ze ten vztah nema najskor perspektivu alebo v tom lepsom pripade aby si sa ty konecne trocha stiahol a donutil ju chciet byt s tebou castejsie
Nie je dobré plánovať si koklko budeš so svojím partnerom, ale nie je dobré to ani preháňať. Záleží to od dvoch ľudí , @bobe preto s tebou v istej miere nesúhlasím. S priateľom sme cez prázdniny bývalý každý deň spolu, asi 3 dni cez prázdniny sme spolu neboli. Teraz je to obmedzené ale aj tak. Prečo by si mal plánovať, že kolko hodín, dní bude s frajerkou.. Uprednostňujem skôr spontánnosť. Proste podme von a basta.
Holka proste možno sama ešte nevie poriadne čo chce, tak nechce do toho moc vhupnúť. Inak milovať po 4 mesiacoch, to chce odvahu.
v niektorych vztahoch nie je dobre byt spolu kazdy den a dlho.. a v niektorych to dvoch ludi este viac spoji.. a tak isto su ludia, ktori potrebuju byt so svojou laskou skoro stale a niektorym staci naozaj par hodin do tyzdna.. kazdy clovek je individualny a je len na vas dvoch ako sa v tomto dokazete zachovat. ci budete navzajom respektovat svoje potreby alebo sa budete kvoli tomu hadat. skuste vymysliet nejaky kompromis, ktory by vyhovoval obi dvom...
ale na druhej strane si vezmi, ze si jej zacal liezt na nervy po 2 mesiacoch.. co bude o rok? alebo ak by vam to vydrzalo co potom ked budete spolu byvat???
pozri na to cele s otvorenymi ocami a sam najdes odpoved ako to riesit pripadne ci este byt s nou
@cocca-colla ja nehovorim o tom, aby si clovek urobil harmonogram ze " ok tak teraz chodime spolu tak sa budeme stretavat tie a tie dni presne o tej a tej a hodine" ....sak to by bola chujovina
Je samozrejme, ze najlepsie je ak je to spontanne, ale vsetko by malo byt s mierou....ako bolo spomenute tak chciet s niekym byt a zaroven argumentovat tym, ze mu lezie na nervy sa naozaj vylucuje....
Bud to je to velmi chaba vyhovorka preco nechce povedat pravdu alebo ju naozaj nic lepsie nenapadlo....Mas niekoho skutocne rad a vlastne by si mal byt rad, ze s nim mozes stravit urcity cas a na ten cas by si si sa mal v podstate tesit no namiesto toho uvazujes nad tym ako obmedzit styk aby to co nazyvas "vztahom" vydrzalo.....
mne osobne to velky zmysel nedava teda....a nie z dovodu, ze by som to spatne napisal
Jednoducho mi to pride, ze dievca ho ma najskor rado a tiez je s nim rada ale skor ako s kamosom nez skutocnym partnerom.....
Povedal by som, ze ty ju vnimas ako svoju partnerku ktoru mas skutocne rad a ona na oplatku ta vnima ako kamosa ktoreho ma rada....
Mne to pride, ze sa nejako snazi ten problem odlozit na bok a (docasnym) vychodiskom vidi skratenie spolocne traveneho casu....
Osobne ti mozem povedat len tolko, ze budes svojim sposobom jej babka....raz si ju uz omrzel a neverim tomu, ze to nepride znova...myslim, ze jej momentalne vyhovuje taky vztah aky mate....na jednej strane je spokojna, ze ma za kym prist ked potrebuje, prip. sex a na druhej strane sa toho vztahu nepotrebuje vzdat lebo ocividne je ona tym dominantnym partnerom a ako ona povie tak to bude co jej znacne vyhovuje....
Ja viem, ze je tazke vzdat sa lasky no v tomto pripade by to podla mna bolo v tvojom zaujme najlepsie, je ocividne, ze nie je ochotna hladat nejake rozumne riesenie, ktore by vyhovovalo obom
Mozno si to vsetko uvedomis ked sa z tych niekolkych dni a niekolkych hodin vykluje 1 den do tyzdna....
podla mna je ta baba divna...tak lubi ta a nechce s tebou byť??..nechapem..a podla mna ste spolu dosť...ja som s mojim byvalim bola asi tak raz za tyžden..a niekedy sme sa nevideli aj dva tyždne....a ber to tak..že ked nieste tak vela spolu aspoň ste si potom vzacnejši....
téda, ja som s mojím rok a pol a sme spolu vždy, keď sa dá, cez prázdniny to dalo aj dva týždne vkuse (ak nerátam čo šiel do roboty) a na nervy si teda absolútne nelezieme.
Sem tam síce príde malá kríza, ale to treba vyventilovať, dať si deň-dva pokoj a je to okej.
kazdy den cely den? ani sa jej necudujem...a 3x je super podla mna... neleziete si na nervy aspon, ved ju pochop, tiez ju to musi obmedzovat, ona nema len teba..tak ako ty nemas len ju...ci?
moya kamoska bola v tej istej situacii ...iba ze ona bola ta ktora sa chcela malo a kratko stretavat .,,a dovodom bolo ze toho cloveka nemala prilis rada a hanbila sa zanho ...tak sa potom rozisli ....on ju chce spet ale ona jeho nie lebo sa zanho hanbi ..aj ked to sama nechce priznat .....mozno je v takej situacii aj tvoja priatelka ...
suhlas z @28@Mauinka ale samozrejme ze ak sa to neda tak to musim prezit kazdy ma pravo na svoj zivot aj ked hodina a pol je dost malo. My sa aspon cez vykend snazime byt jeden den spolu dlhsie. Zavisi na to len od vas dvoch
@pasto16 ak jej lezies na nervy tak ta nemiluje. ja som s priatelkou 2 roky, stretavame sa sa raz do tyzdna na 6 hodin a tesime sa az budeme spolu byvat. bojim sa že si budeme vadiť, ale pokiaľ je naša láska dosť silná, bude to len dobre že budeme vkuse spolu. pozeraj sa na to takto
POcuj ja som to mala evmi podobne.. najskor sme spolu chodili asi 4 emsiace stale spolu... a potom sok. dala som mu kopacky.. ani nie pre to že by som ho nemala rada alebo čo.. proste.. neveim preplo mi a myslim že to bolo aj pre to že sme boli tak často spolu.. teraz sme sa zas dali dokopy.. sme spolu menej.. a je to asi elpise aj ked.. veim ze on sa na mna niekedy mozno nahneva alebo mu je luton ked enchcem ist von.. nie je to pre to že by som ho enmala rada... proste bud nemam chut som unavena..alebo len enchcem aby sme boli príliš spolu.. ( aj ekd velmi nerada si to uvedomujem) ale č ak by sa to zas skončilo...
UZ? styri mesiace? aa to si s nou bol za styri mesiace dva mesiace dokopy? teda ako prepapc ze sa ti tu smejemm..ale tak ona bude fakt asi nejaka divna..ze sa BOJI ze jej zacnes liezt na nervy?? ved to jeee uplne debilne....tak bud ta miluje a spravi nieco preto ste boli spolu...alebo....................jej drbe ...aa btw. tiez suhlasim s @28@mauinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
bože.
Sak sa kus uvedom....niet divu, ze jej lezies na nervy ked ju chces mat pomaly na obojku.....ja to fakt dakedy nechapem, akoze je samozrejmostou, ze ludia chcu byt spolu, ale kvoli laske zacat zanedbavat vsetko ostatne je privela....
Co takto si najst aj iny program ako robit ulohy, sport, venovat sa kamosom nez vymyslat sposoby ako sa frajerke pchat kazdy den do riti???
Nic v zlom, ale ked chce s tebou travit malo casu lebo ma obavy, ze jej zacnes liezt na nervy je signal k tomu, ze ten vztah nema najskor perspektivu alebo v tom lepsom pripade aby si sa ty konecne trocha stiahol a donutil ju chciet byt s tebou castejsie
Holka proste možno sama ešte nevie poriadne čo chce, tak nechce do toho moc vhupnúť. Inak milovať po 4 mesiacoch, to chce odvahu.
ale na druhej strane si vezmi, ze si jej zacal liezt na nervy po 2 mesiacoch.. co bude o rok? alebo ak by vam to vydrzalo co potom ked budete spolu byvat???
pozri na to cele s otvorenymi ocami a sam najdes odpoved ako to riesit pripadne ci este byt s nou
aj ja som počas šk.roka s mojim chalanom tak 2-3 dni do týždňa,niekedy ani to,ale keď sme už spolu,tak 24hodín vkuse.
v lete to takto bolo aj týždeň,dva a nestalo sa nám(alebo o tom neviem ) že by sme si liezli na nervy,že by sme potrebovali byť bez seba.
fungujeme spolu ako dvojica,dopĺňame sa a chceme byť čo najviac spolu.
sme síce spolu len niečo vyše dvoch rokov,možno to časom opadne,ale 4 mesiace sú veľmi skoro,aby si jej liezol na nervy...
Je samozrejme, ze najlepsie je ak je to spontanne, ale vsetko by malo byt s mierou....ako bolo spomenute tak chciet s niekym byt a zaroven argumentovat tym, ze mu lezie na nervy sa naozaj vylucuje....
Bud to je to velmi chaba vyhovorka preco nechce povedat pravdu alebo ju naozaj nic lepsie nenapadlo....Mas niekoho skutocne rad a vlastne by si mal byt rad, ze s nim mozes stravit urcity cas a na ten cas by si si sa mal v podstate tesit no namiesto toho uvazujes nad tym ako obmedzit styk aby to co nazyvas "vztahom" vydrzalo.....
mne osobne to velky zmysel nedava teda....a nie z dovodu, ze by som to spatne napisal
Jednoducho mi to pride, ze dievca ho ma najskor rado a tiez je s nim rada ale skor ako s kamosom nez skutocnym partnerom.....
Povedal by som, ze ty ju vnimas ako svoju partnerku ktoru mas skutocne rad a ona na oplatku ta vnima ako kamosa ktoreho ma rada....
Mne to pride, ze sa nejako snazi ten problem odlozit na bok a (docasnym) vychodiskom vidi skratenie spolocne traveneho casu....
Osobne ti mozem povedat len tolko, ze budes svojim sposobom jej babka....raz si ju uz omrzel a neverim tomu, ze to nepride znova...myslim, ze jej momentalne vyhovuje taky vztah aky mate....na jednej strane je spokojna, ze ma za kym prist ked potrebuje, prip. sex a na druhej strane sa toho vztahu nepotrebuje vzdat lebo ocividne je ona tym dominantnym partnerom a ako ona povie tak to bude co jej znacne vyhovuje....
Ja viem, ze je tazke vzdat sa lasky no v tomto pripade by to podla mna bolo v tvojom zaujme najlepsie, je ocividne, ze nie je ochotna hladat nejake rozumne riesenie, ktore by vyhovovalo obom
Mozno si to vsetko uvedomis ked sa z tych niekolkych dni a niekolkych hodin vykluje 1 den do tyzdna....
Sem tam síce príde malá kríza, ale to treba vyventilovať, dať si deň-dva pokoj a je to okej.
Ale každý má svoje, isto je to od povahy...