Mate nieco "divne" co vas vzdy rozosmeje?
Ja sa napr. vzdy strasne rehocem, ked niekto iny ma zabijacky smiech...
Alebo na tom ked niekto picuje strasne...
Tiez ma vie rozosmiat tak v "duchu", ked viem ze nieco (nie uplne strasne) zle sa ide stat druhemu
vie ma rozosmiať absurdný, inteligentný, tématický, sexuálny humor ... a nemusí byť teda len vo verbálnej podobe, stačí ak sa niečo prihodí bežne, človeku niečo spadne na zem a hneď mi pohlad padne na jeho mimiku a oči (ten pohlad ma vždy pobaví a takéto veci ...
na jednu strašidelnu vec si psominam ... býval som ešte s bývalou a každé ráno si dávala o piatej lieky takže mala na okne pohár s vodou a lieky + mobil vždy kde mala budík a svietila si ním aby si videla do úsť a deň pred tým sme sa ožrali jak delá a išli sme spať a o piatej jej zazvnonil budík, ona sa len posadila a asi 15 sekúd sa iba hojdala zo strany na stranu, ked som si to všimol tak som sa na ňu pozrel a usmial a ona v tom chytila mobil, a napila sa z neho presne tak ako som to napisal chytila mobil priložila si ho k ustam a zaklonila hlavu akoby z neho pila a prehltla aj pri tom v tom momente som vybuchol smiechom a ona sa prebrala a keď osm jej to povedal tak sme sa začali strašne smiať dodnes je to ten najvtipnejší príbeh
mne je strasne smiesny ten vevericiak v obleku co chvilocku chodil v reklame na keksik lina, ta reklama uz nechodi ale sem tam sa niekde objavi bilbord s nim. a neviem sa prestat smiat kedykolvek ho vidim, a co je horsie, stava sa mi to aj ked si nanho iba spomeniem (najcastejsie v elektricke, v rade v banke a podobne
a viacero mam takych veci, ktore su vlastne uplne nepodstatne, ale uz hrozne dlho si na ne iba spomeniem a je mi strasne smiesno. napr tento obrazok
uz to moze byt fakt aj nejaky ten rok odkedy som ho prvykrat videla, a videla som miliardu inych vtipnych, ale na toto si hocikedy len tak spomeniem a musim sa smiat
najviac sa smejem asi s kamaratom ked zacne davat hlasky.. hrava 1. ligu futbal a chodi na intrak a s takymi typkami ze konec.. fakt by ste neverili ze niekto dokaze nieco take vymyslet museli by ste to pocut v situaci a na prvy krat by ste to aj tak nepochopili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vtedy ale neviem, či mám plakať alebo sa smiať.
@sveter ako crazy russian hacker
(Prostredníctvom tohto zároveň ďakujem.)
inak akekolvek uchylne vtipy ma rozosmeju vzdy
A rozosmeju ma absurdne veci a ked sa smejem, nikto to nechape vacsinou.
na jednu strašidelnu vec si psominam ... býval som ešte s bývalou a každé ráno si dávala o piatej lieky takže mala na okne pohár s vodou a lieky + mobil vždy kde mala budík a svietila si ním aby si videla do úsť a deň pred tým sme sa ožrali jak delá a išli sme spať a o piatej jej zazvnonil budík, ona sa len posadila a asi 15 sekúd sa iba hojdala zo strany na stranu, ked som si to všimol tak som sa na ňu pozrel a usmial a ona v tom chytila mobil, a napila sa z neho presne tak ako som to napisal chytila mobil priložila si ho k ustam a zaklonila hlavu akoby z neho pila a prehltla aj pri tom v tom momente som vybuchol smiechom a ona sa prebrala a keď osm jej to povedal tak sme sa začali strašne smiať dodnes je to ten najvtipnejší príbeh
a viacero mam takych veci, ktore su vlastne uplne nepodstatne, ale uz hrozne dlho si na ne iba spomeniem a je mi strasne smiesno. napr tento obrazok
uz to moze byt fakt aj nejaky ten rok odkedy som ho prvykrat videla, a videla som miliardu inych vtipnych, ale na toto si hocikedy len tak spomeniem a musim sa smiat
možno je to úbohé, ale smejem sa do ich odvážnej tváre, ktorá si myslí, že ma naozaj pravdu
a pripadám si vtedy ako v knihe kde nejaká vyššia spoločnosť ("ja") zahliadne nejakého chudáka a smeje sa mu na úbohosti
nie je to pekné, ale je to jediná vec pri ktorej sa naozaj bavím :letim: