Po dôkladnom preštudovaní Hronského dokumentácie o ceste smelého zajka som prišiel k závažnému podozreniu, že zajko nikdy v Afrike nebol a jeho cesta po Afrike je len výplod Hronského fantázie... Mám pocit, akoby časť môjho JA zomrela, presne ako vtedy, k
@interrupcio vybral som si blbú tému kde to vybaliť, čo? táto je moc slabá, mal som to napísať už dávnejšie v niektorej z tých predchádzajúcich-lepších ....prečo? príde mi to... drzé? nesprávne slovo... jeden z tých pocitov ktoré už zas nedokážem opísať... ono robiť si občas srandu - no prečo nie, ale vždy a stále a myslieť to akože vážne.... vždy sa pri tom pobavím ale už sa pomaly cítim ako účastník experimentu o správaní (ach)
ja som došiel k záveru, že smelý zajko bol kolonialista. Hop sem, hop tam a podrobiť si domorodé národy. Až ľavicový puč v 75-tom zosadil veľkého zajka a hopsanie v afrike skončilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Bohužiaľ vyzerá to tak ,že zajko sa už z Afriky nevrátil. Odišiel do Austrálie ,kde si založil rodinu.
a vieš prečo biele, lebo keď ich údili držal sa tyčky.......filip
…………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,
………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,
……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.
….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll
…..lllllllllllllllllllllllllll/………;;;;llllllllllll,-`~-,
…...lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`,
…….llllllllllll,-~*…………………)_-..*`*;..)
……..,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../
……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.
……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...
…….|.../…/…/.*`......……………………)….)¯`~,
…….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,
……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...…./…../..|……...¯```*~-
…...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………
…….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…...
……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…