Tak dnes som mala strašne živý sen a som sa v nom smiala a zrazu som sa začala smiať aj naozaj až som sa nato zobudila že sa smejem a nemožem sa až nadýchnuť a spolubyvajuca len že : si v pohode? a ja že hej a spala som dalej =DD už sa vam ta
@najivna tak ja viem že je všetko možne mna len zaujima že ako je to možne.. =D že tak mozog pracuje. a celkovo je to velmi zaujimave že sa dokážem nato zobudiť a vyvolá to aj naozaj vo mne emocie ..
Moja priateľka bežne melie niekoľko (desiatok) minút vkuse a nechá si v spánku vysvetliť, nech už nedrísta, s otvorenými očami sa ospravedlní a veselo sníva ďalej
si ma pobavila mne sa to stáva skôr keď plačem alebo ma neičo bolí, tak sa zobudím na tú bolesť, normálne seriózne ju cítim, mám pocit, že idem zomrieť, a potom keď sa zobudím a nič ma nebolí, je to zázrak!
@zajkousko ako privolavaju? tákže to neni tým ? =D.. nemá to nič spoločne po tej nabožnej stranke? =D lebo nemyslim že nejaky satan.. som dosť veriaca..
aj mne sa to stalo. Sa mi niečo snívalo atď. a začal som sa smiať na úplnej debiline ktorá sa mi snívala. Trochu som sa zobudil na to. A ked oco prišiel z práce, mi povedal že som sa ráno o 4 rehotal
mne vždy mama hovorí že sa smejem zo sna.. a raz sa mi snívalo vo sne že som plakala alebo čo a ked som sa zobudila naozaj som plakala že mi slzy tiekli
@dandybrendy hah no aj seba som pobavila ešte ráno mi to bolo smiešne horšie je ked sa ti sníva že boli. a bolí aj naozaj.. raz som mala taky hnusný sen alebo čo to bolo a to bolo dosť divne =D
V spánku tvoj mozog pracuje s beta vlnením, ktoré je akési podvedomie nie s alfa vlnením, ktoré sa dá ovládať a ovplivňovať fyzické prejavy. V istej fáze preberania sa tieto vlnenia prekrívajú a tak to čo sa ti zdalo, že robíš vo sne, zrazu robíš v realite. Dáva to zmysel? Lebo som si to práve vymyslel.
zobudila som sa na to jak ona ma uplny zachvat smiechu a spi tak som ju zacala drgat a zobudila sa a smiala sa dalej a ja, ze co sa tak smejes a ona,ze ja neviem
@dievcatko13 hah to je take vtipne=D tiež nemám rada žive sny lebo bud su až moc strašne..alebo až moc dobre a potom chcem aby sa to stalo aj naozaj =DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ludia byvaju namesacni rozpravaju zo sna podla mna uplne v pohode
Nie, je to úplne bežné
neprivolavajte na seba hriech ...........filip
@zajkousko podaktorím dobre povedal...
Z Bohom niesú žarty!
že vraj zvyknem hrešiť zo sna a smiať sa
patrilo to tým dvom, čo si robia srandu zo svätských vecí.-(.........filip
smiešne sny nemám
Raz som zo sna i vzdychala
No a este casto rozpravam zo sna
,,Zachranim ta, Pjur!"
zobudila som sa na to jak ona ma uplny zachvat smiechu a spi tak som ju zacala drgat a zobudila sa a smiala sa dalej a ja, ze co sa tak smejes a ona,ze ja neviem
od teba to beriem Adol ...........filip
Den potom som ta zabila z inych dovodov!
A dalsi den potom tiez z inych :d
od dneska hej, zapamatuj si to!......filip
ale tak mne sa to stáva bežne, ja aj revem zo sna aj sa smejem...
a živé sny nenávidím!