najcastejsie banan ( + cucoriedka, chia), rastlinne mlieko a protein (coko,banan alebo jahoda, ten mam teraz tiez rastlinny)
obcas prihodim aj kiwi alebo jahody
Kedysi som hodne pila zelene smoothies, hlavne s medvedim cesnakom na jar, to bola tradicia. Dnes si obcas v praci urobim banan, cookies, nutella, baileys
banan, spenat, rastlinne mlieko + nejaky rastlinny protein kt mam, obcas prihodim datle, alebo dam mrazene ovocie co mam zo zahrady ( maliny, jahody) a cucoriedky co sme zbierali, obmienam to stale, obcas chia, ale tie si radsej davam do vlociek ale vzdy si tam davam nejaky kus zelenej zeleniny
žiadne inak vlastne neviem čo je toto za trend, mne osobne viac chutí to ovocie samotné (alebo s jogurtom alebo s čím) v solídnej forme - vyzerá to estetickejšie, nemusím špiniť mixér, lepšie to chutí, cítim tú chuť a viac si to vychutnám než keď je všetko nahádzané nakopu a rozmixované jak pre seniora
@pubertslatinocelny tak ono s tym moc roboty nie je, za minutku-dve to mas. A ja to robim napriklad preto, ked chcem nieco sladke, ale nie prilis, staci mi nejake to mrazene ovocie a mixer a som vybavena a je toho vela a je to dobre, radsej od nervov pri uceni zozeriem krabicu mrazenych jahod vo forme smoothie, nez celu vanicku zmrzliny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
obcas prihodim aj kiwi alebo jahody
zvyčajne pomaranč, jablko, banán, kiwi, špenát, zázvor
alebo pomaranč, banán, jahody, mak
Mne to volako príde zbytočné, zbytočná robota a malý osoh
Možno dakedy vyskúšam. Aj zjesť jogurt tvojím štýlom sa chystám xD možno už dnes!