pocujte dnes som sedela v buse a nieco tam priserne smrdelo...ale fakt ....smrdelo to podobne ako ta tazka vonavka nejakej 70 rocnej damy a cerstvo naplnene babetkovske plienky....ja som sa skoro udusila...smrdelo to celym busom...co ymslite co to mohlo b
no to bolo asi nic oproti tomu smradu ked si ku mne prisadol stary upoteny robotnik ktory asi cely den poriadne makal na stavbe a obcas si natriasol rukami...asi aby si trochu vyvetral podpazusie,ale ludia, to sa tam nedalo dychat
... minule nastúpila do bričky partička zfetovaných bezdákov - a poviem vám že za pár sekúnd to tam smrdelo ako keby tam niekto porozlieval niekolko hektolitrov lepidla - ten smrad sa nedal vydržať - každý sa pokúšal sa čo najskôr dostať ku okienku nech má aspoň tršočku vzduchu!
raz som cakal na autobus do byskupic na nyvach cislo 70...myslym ze ty co ho poznaju vedia co je to za spoj ...a pozeram plny autobus,len v strede neni nikto...hovorim si dnes mam stastie,tak si sadnem sam do 4 a zrazu som zacitil neidentifikovatelny zapach...pozrem sa doprava a vidim bezdomovca s pomocenym,s posranym a poryhanym svetrom a poviem vam ze tento trojobal je smrtiaca kombynacia ...bol to asi najhorsi smrad v mojom zivote...normalne neverim ze masovy hrob by mohol byt horsi..no dobre mozno este 14 mrtvy utopenec
Bolo by vhodné ak by ste nemenovali šoférov, lebo určite ani vám by sa nepáčilo ak by vás niekto neprávom obvinil...
Smrad? Vyliata kapusta, ranná tlačenica v cibuľových a neviem akých bombách je bežný javom, tak že do školy po 30 minútovej jazde prichádzam ako malý legálny feťačik... Prosto klasika a malo by sa s tým niečo robiť...
ok dobre...smrad by som este prezila...nechcem byt hnusna..ale mne dost vadi aj to ,ze v poslednom case je v MHD stranse vela dochodcov....dobre ja vjem ze oni nemaju a uta a pesi nechodia lebo ich vsetko boli...ale ked idem zo skoly....tristvrte busu je zaplnenych mojou a okolitymi skolami...fakt sa tam neda ani pohnut....a zvysna stvrtka je dochodcov ktori zaberaju priblizne polku autobusu chapete...mladi sa potlacia a le nejaka babicka potrebuje osobny pristor tak meter aby nepindala pokial nesedi....a to zabera miesto...a navjac minulej,ked chem vystupit...a babicky sa nahrnu pred dvere..ale doslova PRED dvere ....a ty nemas KAM vystupit...a este ti zacnu nadavat ze nech si pohnes...a ked do nich proste vrazim lebo inak by som nevystupila...zacnu sa rozculovat aka je dnesna mladez drza....dost mi to strpcuje zivot...ale inak proti nim naozaj nic nemam kazdi ma pravo na zivot...ale nch ho nezneprijemnuje inym dpc..
Mne v autobusoch strasne smrdia bezdomovci...a niektori nehorazne...holt, mam na nich smolu.
Rocsio: hej, tie babicky...pre mna je najhorsie, ze 5 minut pred najblizsou zastavkou sa uz teperia rychlo rychlo k dveram a treba im pritom za jazdy spravit zvlastny priestor, aby to mali este aj pohodlne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a cez leto sa radsej obetujem a idem pesi ako sa tam mackat
Smrad? Vyliata kapusta, ranná tlačenica v cibuľových a neviem akých bombách je bežný javom, tak že do školy po 30 minútovej jazde prichádzam ako malý legálny feťačik... Prosto klasika a malo by sa s tým niečo robiť...
Rocsio: hej, tie babicky...pre mna je najhorsie, ze 5 minut pred najblizsou zastavkou sa uz teperia rychlo rychlo k dveram a treba im pritom za jazdy spravit zvlastny priestor, aby to mali este aj pohodlne.